Zamieszczone przez marbab
Slow kilka o ESP,ASR i EDS.
Zwiń
X
-
Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
-
-
Zamieszczone przez sebastian7905nie chce mi się wierzyć aby to była pomyłkprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
piotrek_gdy,już o tym myślałem,zobaczymySebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabsebastian7905, od 2007 bylo to dopiero w standarcie nawet w wersji Elegance, wiec szanse nieco maleja
Zamieszczone przez elvis6961AJ = System ABS, elektr. blokada mech. różn. EDS, regul napędu ASR
1AT = System ABS, elektr. blokada mech. różn. EDS, regul napędu ASR ukł. Stab. ESP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabsebastian7905, od 2007 bylo to dopiero w standarcie nawet w wersji Elegance, wiec szanse nieco maleja
IMO ESP w standardzie jest dopiero w O2 FL czyli od listopada\grudnia 2008.
[ Dodano: Wto 04 Sty, 11 20:23 ]
nie wiem jak było w L&K i E100 przed liftem...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
myles, SAP, Skoda, własne doświadczenie, http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=15
według Twoich informacji nie mam ASR, ESP bo mam 1AC
[ Dodano: Wto 04 Sty, 11 20:29 ]
szkoda, w L&K była to opcja ale do kiedy nie wiem
oglądałem z 2006 albo 2007 i nie miała :|
Komentarz
-
-
Niestety będę zobowiązany udać się do ASO bo coś mi tu nie halo , kuzyn jak kupował to auto wywalił grubą kasę ,a oni go w h... Auto kupione u Groblewskiego w Sopocie z końcówek rocznika 2005 (rej. 27.01.2006) może dokładali ,a może lipa ,kuzyna nie będę pytał bo no kupuje coraz to lepsze auta i powie że kupił takie jakie jest to musi być ESP.
Przetestować będzie ciężko bo naprawdę mało nim jeżdżę ,a i miejsca u mnie brak ,dalej też mi się nie chce jeździć ,a od soboty wieczór to już na pewno nie ,po całym tyg. w busie(latem to co innego)
Czy ktoś słyszał o takim przypadku podmiany wył/wł tego ESP ?. Jak już pisałem to jak go wył. to zapala mi się ta kontrolka.
W weekend coś z tym zrobię i dam znać , a tym czasem jak ktoś ma jeszcze jakiś pomysł to poproszę co bym w tym ASO głupot nie nagadał :lol:Sebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mylesabstinent, w takim przypadku jest kilka możliwości, albo wytarł Ci się któryś kod od ASRu, albo zapomnieli go tam nanieść, albo masz składaka :PSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
piotrek_gdy,ja też, no ale jeśli jest wył i jakoś tam to wszystko działa , a po kodach tego nie mam to co on do cholery wyłącza , no chyba nie ABSSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdysebastian7905, podjedź na spot to się zobaczy
sorki za OT :diabelski_usmiechSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Gość
dzis wracalem od lekarza i tak troche przez goraczke (bo mi sie mozg gotuje) i troche na umyslnie wszedlem 80 kmh w delikatny krotki luk, jak ladnie zarzucilo, a jeszcze ladniej ESP zapobieglo wiekszemu uslizgowi i prawie nie kontrowalem. Ktos kiedys w tym temacie napisal ze wlasciwie powyzej 60 kmh ESP wymieka, zdecydowanie nie prawda, choc tak oczywiscie wszystko ma swoje granice :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Witam wszystkich ,otóż muszę się do czegoś przyznać . Dziś po dwóch tyg. przejechałem się OCTAVIĄ i nie mam przycisku ESP tylko ASR ,nie wiem co mi strzeliło do głowy z tym ESP
ale fajnie było sobie podyskutować (nawet najlepszym zdarzają się pomyłki)
W związku z tym co mi daje ASR ?
Pozdrawiam wszystkich marbab,piotrek_gdydo zobaczenia na spocie.Sebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez sebastian7905W związku z tym co mi daje ASR ?Sebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebastian7905Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez sebastian7905W związku z tym co mi daje ASR ?
na szczęście na krótką pamięć słowo pisane jest bardzo dobre, można sobie nawet wydrukowaćsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
szkoda :PSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodamożna sobie nawet wydrukować- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
Komentarz