Zamieszczone przez Jaroslav92525
[O2] LPG do 1.8 TSI - oficjalne info ! ! !
Zwiń
X
-
Muł pozostanie mułem. Tu się zgadzam ale ewentualna potrzeba czegoś mocniejszego zależy od indywidualnych upodobań... Muł ma tez zresztą swoje zalety: daje większe szanse na dojechanie w jednym kawałku do mety :-). Właściciel muła jeździ bardziej odpowiedzialnie bo wie na co muła stać... Zanim wyprzedzi zastanowi się czy można ten manewr bezpiecznie wykonać.... Jeśli uzna że nie to chwilowo da spokój.. to uczy opanowania i spolegliwości. Właściciele szybszych bolidów często nad własne doświadczenia i zdolność przewidywania sytuacji na drodze przedkładają dynamikę swoich maszyn... Ale to obszerniejsza tematyka i nie miejsce na jej rozwijanie...
[ Dodano: Pon 27 Gru, 10 21:05 ]
Zamieszczone przez hotrainserio, nie wiem co masz na myśli, dziś w Warszawie ulice suche i jeździ aż miło :szeroki_usmiechPozdrawiam,
Jaroslav92525
-----------------------
VAG ECONOMY czyli Skoda 1.6 MPI z LPG :-)
Komentarz
-
-
Jaroslav92525, dobrze napisanekliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez baca10Zamieszczone przez Jaroslav92525Muł pozostanie mułem.
Komentarz
-
-
Jaroslav92525, LUKI, ale z drugiej strony często kierowcy tzw. mułów myślą, że jadą nie wiem czym i wpychają się na trzeciego bo inaczej nie mogą, brakuje im tego co napisałeś
Zamieszczone przez Jaroslav92525Właściciel muła jeździ bardziej odpowiedzialnie bo wie na co muła stać... Zanim wyprzedzi zastanowi się czy można ten manewr bezpiecznie wykonać.... Jeśli uzna że nie to chwilowo da spokój.. to uczy opanowania i spolegliwości.
Komentarz
-
Komentarz