[O2] LPG do 1.8 TSI - oficjalne info ! ! !

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Ayu
    RS
    • 2009
    • 4154

Zamieszczone przez Jaroslav92525
    w aktualnych warunkach pogodowych to ta zaleta silnika 1.8 TSI i tak jest nie do wykorzystania...
    serio, nie wiem co masz na myśli, dziś w Warszawie ulice suche i jeździ aż miło :szeroki_usmiech

Komentarz

• Jaroslav92525
      Rider
      • 2009
      • 365
      • Octavia II (1Z3)
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Muł pozostanie mułem. Tu się zgadzam ale ewentualna potrzeba czegoś mocniejszego zależy od indywidualnych upodobań... Muł ma tez zresztą swoje zalety: daje większe szanse na dojechanie w jednym kawałku do mety :-). Właściciel muła jeździ bardziej odpowiedzialnie bo wie na co muła stać... Zanim wyprzedzi zastanowi się czy można ten manewr bezpiecznie wykonać.... Jeśli uzna że nie to chwilowo da spokój.. to uczy opanowania i spolegliwości. Właściciele szybszych bolidów często nad własne doświadczenia i zdolność przewidywania sytuacji na drodze przedkładają dynamikę swoich maszyn... Ale to obszerniejsza tematyka i nie miejsce na jej rozwijanie...

[ Dodano: Pon 27 Gru, 10 21:05 ]
      Zamieszczone przez hotrain
      serio, nie wiem co masz na myśli, dziś w Warszawie ulice suche i jeździ aż miło :szeroki_usmiech
      W Łodzi generalnie też... za wyjątkiem tego że było -10 stopni. Lodu nie było w miejscach gdzie wcześniej w ramach odwilży zamienił się w wodę i spłynął... Ale nie wszędzie tak było. Tam gdzie woda nie zdążyła spłynąć, zamarzła i było lodowisko aż miło.. Generalnie uważam że nie można traktować sezonu listopad - marzec (czyli PIĘĆ miesięcy z 12) jako pewnego do demonstrowania mocy swoich bolidów...
      Pozdrawiam,
      Jaroslav92525

-----------------------
      VAG ECONOMY czyli Skoda 1.6 MPI z LPG :-)

Komentarz

• LUKI
        RS
        • 2005
        • 5776

Jaroslav92525, dobrze napisane
        kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• Jaroslav92525
          Rider
          • 2009
          • 365
          • Octavia II (1Z3)
          • BSE 1.6 MPI 102 KM

Dzięki :-)
          Pozdrawiam,
          Jaroslav92525

-----------------------
          VAG ECONOMY czyli Skoda 1.6 MPI z LPG :-)

Komentarz

• baca10
            RS
            • 2009
            • 6225

Muł pozostanie mułem.
            A ja tam lubie swojego mula pod maska :diabelski_usmiech

Komentarz

• t271828
              Elegance
              • 2008
              • 928

Zamieszczone przez baca10
              Muł pozostanie mułem.
              A ja tam lubie swojego mula pod maska :diabelski_usmiech
              Bo mul to poczciwe zwierze i da sie polubic. Zawsze mozna na niego liczyc, pozywi sie byle czym i dowiedzie do celu. Ale Wielkiej Pardubickiej nie wygra

Komentarz

• mecholl
                L&K
                • 2008
                • 1006

Jaroslav92525, LUKI, ale z drugiej strony często kierowcy tzw. mułów myślą, że jadą nie wiem czym i wpychają się na trzeciego bo inaczej nie mogą, brakuje im tego co napisałeś
                Właściciel muła jeździ bardziej odpowiedzialnie bo wie na co muła stać... Zanim wyprzedzi zastanowi się czy można ten manewr bezpiecznie wykonać.... Jeśli uzna że nie to chwilowo da spokój.. to uczy opanowania i spolegliwości.
                PS. Od razu dodaję, że nie jestem przeciwnikiem tzw. " mułów "
                Nasze Auta http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=599169#599169

Komentarz

Pracuję...