Nie wiem jak w Fabiach, ale Octach takie coś się zdarza. Tak ma np. Staszek20vt w swojej okcie z przeszczepionym ASV. Oglądaliśmy nasze samochody (ja też mam ASV) i u mnie nie widać uszczelki, a u niego widać. Nie wygląda, żeby to był jakiś problem, auto jeździ okej.
klopot z grillem do octavii
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
arek5177
klopot z grillem do octavii
Witam,jestem nowym uzytkownikiem i licze na wasza wiedze i pomoc.wlasnie odbudowywuje rozbita octavie i mam maly problem.jaka jest roznica w grillu do Octavi 1 tzn czy wystepowaly dwa rozne grille od rocznika 98-01 i od 01-04? mam nowego typu swiatla przezroczyste! jesli wystepowaly dwa rozne grille to jaka jest roznica?( w mocowaniu?)
-
arek5177
-
Dynia...
Zamieszczone przez MaicroftJaki masz rok auta, bo przezroczyste lampy byly chyba tez w L&K przed liftem.
Grill jest większy, min. szersza listwa, o różnicach w mocowaniu niestety nie wiem ops:
Komentarz
-
Zamieszczone przez Dynia...Z tego co wiem to rzeczywiście przed liftingiem w L&K były gładkie szkła reflektorów (potrzebne do ksenonów).
A grill po lifcie ma po prostu inny kształt, mocowanie może być to samo bo chyba maski nie zmieniali (tego nie sprawdzałem), na oko jest większy, dopasowany do nowych lamp i zderzaka.Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
arek5177
Komentarz
-
Zamieszczone przez RomanSZamieszczone przez Dynia...Z tego co wiem to rzeczywiście przed liftingiem w L&K były gładkie szkła reflektorów (potrzebne do ksenonów).
.
mozesz podeslac na priva fotke "przezroczystych" szkiel reflektorow z wersji L&K prze liftem? gdzie takie cos mozna kupic?
pozdrOCTAVIA slx TDI 110KM (AHF) byla...
teraz jest Seat LEON signo TDI 110 KM (ASV).... ))
Komentarz
-
-
szybszy, sprawa nie polega na wymianie samych szkieł. Lustra też są inne. Niby logiczne, bo skoro szyba nie bierze wcale udziału w kształtowaniu strumienia światła to musi całą robotę załatwić lustro. Zdarzają się lampy na Allegro ale z reguły nigdy obie razem :szeroki_usmiech . W ASO to droga rzecz, sama szyba to coś ok. 160-180 zł. Nie istnieją zamienniki, tylko oryginał Hella.
A fotki postaram się zrobić bo moim zdaniem wygląda to ciekawiePzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
Komentarz