Obudowa akumulatora
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
a czy ta obudowa pasuje do toura O2, 1,6 102KM ??
bo u mnie też szmatka modelowy rok 2012
mnie osobiście się wydaje że ta szmata to chroni przed termiką akumulator.
badź co bądź w komorze silnika zimno nie jest w zimę natomiast jak auto postoi 24 h na minusie to i tak za wiele nie pomoże IMO.
co do plastikowego pudełka na aku to czy on ma jakieś wywietrzniki coby gazy z aku miały gdzie się ulotnić czy sczelny jak konserwa ???
Komentarz
-
-
tak pasuje do każdej O2 ta obudowa bez względu czy jest to O2, O2FL czy O2TZamieszczone przez FRESHa czy ta obudowa pasuje do toura O2, 1,6 102KM ??
od kilku lat Skoda nie daje już plastikowej obudowy akumulatora zastępując ją szmacianąZamieszczone przez FRESHbo u mnie też szmatka modelowy rok 2012
tu masz zdjęcie jak wygląda obudowa bez pokrywyZamieszczone przez FRESHco do plastikowego pudełka na aku to czy on ma jakieś wywietrzniki coby gazy z aku miały gdzie się ulotnić czy sczelny jak konserwa ???
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
caveman_, określenie nieco nie na miejscu :evil:Zamieszczone przez caveman_Kłamiesz
a jeżeli chodzi o fakty to ja odbierając swojego RSa we wrześniu 2010roku(produkcja lipiec 2010) jakoś nie dostałem plastiku tylko fizelinowy kondon
no to chyba jednak od wersji nie zależy tylko od tego czy jakiemuś pepikowi chciało się coś włożyć :szeroki_usmiechAuto: Octavia 2 FL Combi
Silnik: 1.8 TSI CDAA
a serio-mirek_p11 który odebrał auto miesiąc przede mną (ale produkcja z maja) też miał plastikprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
O2T 2011 1,6 MPI + LPG by mkania777Zamieszczone przez piotrexO2T 2012 - osłona plastikowa
O2T 2011 by Octavianos
O2T 1,4 2011 by pandzik
O2FL 1,6 TDI 2010 by Rekin Chlebojad
będziemy się teraz widzę licytować, kto ma plastikową, a kto dostał szmacianą... widocznie 1,8 TSI i 1,4 dostawały plastikowe...(być może ze starych zapasów)
p.s. mam plastikową jak każde auto z mojego rocznika :twisted:
caveman_ dalej "kłamię" ? ? ?"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczucaveman_ dalej "kłamię" ? ? ?"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Biszczu, nie denerwuj się :wink:
kolega młody to i nerwowy :diabelski_usmiech
sorki za OT ale ten temat był już poruszany co najmniej kilkanaście razy przy prezentacjach naszych samochodów więc nie ma co śmiecić w topiku
widać jest tak jak w życi(u) 8) -jedni dostają a inni nie :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
ale ja się nie denerwuje, jestem niebywale spokojny - ale pisanie, że kłamię jest nie na miejscu :lol:, co zresztą poparłem dowodami w postaci materiału fotograficznego kolegów z forum :lol:Zamieszczone przez piotrek_gdy[
Biszczu, nie denerwuj się :wink:
kolega młody to i nerwowy :diabelski_usmiech"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Zacytuje jeszcze raz twoje słowa jak dla mnie kłamiesz co innego gdybyś napisał od kilku lat jedni dostaj inni nie zależy to od czyjegoś humoru lub innych okoliczności. Później w sieci krążą różne mity. Albo sprecyzuj słowo "kilku" :diabelski_usmiech Ok niech będzie zamiast kłamiesz poprostu nie powiedziałeś całej prawdy. :wink:Zamieszczone przez Biszczuod kilku lat Skoda nie daje już plastikowej obudowy akumulatora zastępując ją szmacianą
[ Dodano: Pią 06 Kwi, 12 17:21 ]
wiec jednak nie od "kilku" a raczej losowoZamieszczone przez aryU mnie produkcja 21 tydzień 2011 i mam plazdik
[ Dodano: Pią 06 Kwi, 12 17:22 ]
[ Dodano: Pią 06 Kwi, 12 17:23 ]Zamieszczone przez piotrexO2T 2012 - osłona plastikowa
Zamieszczone przez BiszczuO2T 1,4 2011 by pandzik
Komentarz
-
posiadania plastikowej osłony...w O2T i O2 FL nie uświadczysz

ad:
Komentarz