Obudowa akumulatora
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
a czy ta obudowa pasuje do toura O2, 1,6 102KM ??
bo u mnie też szmatka modelowy rok 2012
mnie osobiście się wydaje że ta szmata to chroni przed termiką akumulator.
badź co bądź w komorze silnika zimno nie jest w zimę natomiast jak auto postoi 24 h na minusie to i tak za wiele nie pomoże IMO.
co do plastikowego pudełka na aku to czy on ma jakieś wywietrzniki coby gazy z aku miały gdzie się ulotnić czy sczelny jak konserwa ???
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FRESHa czy ta obudowa pasuje do toura O2, 1,6 102KM ??
Zamieszczone przez FRESHbo u mnie też szmatka modelowy rok 2012
Zamieszczone przez FRESHco do plastikowego pudełka na aku to czy on ma jakieś wywietrzniki coby gazy z aku miały gdzie się ulotnić czy sczelny jak konserwa ???
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez caveman_Kłamiesz
a jeżeli chodzi o fakty to ja odbierając swojego RSa we wrześniu 2010roku(produkcja lipiec 2010) jakoś nie dostałem plastiku tylko fizelinowy kondon
Auto: Octavia 2 FL Combi
Silnik: 1.8 TSI CDAA
a serio-mirek_p11 który odebrał auto miesiąc przede mną (ale produkcja z maja) też miał plastikprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrexO2T 2012 - osłona plastikowa
O2T 2011 by Octavianos
O2T 1,4 2011 by pandzik
O2FL 1,6 TDI 2010 by Rekin Chlebojad
będziemy się teraz widzę licytować, kto ma plastikową, a kto dostał szmacianą... widocznie 1,8 TSI i 1,4 dostawały plastikowe...(być może ze starych zapasów)
p.s. mam plastikową jak każde auto z mojego rocznika :twisted:
caveman_ dalej "kłamię" ? ? ?"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczucaveman_ dalej "kłamię" ? ? ?"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Biszczu, nie denerwuj się :wink:
kolega młody to i nerwowy :diabelski_usmiech
sorki za OT ale ten temat był już poruszany co najmniej kilkanaście razy przy prezentacjach naszych samochodów więc nie ma co śmiecić w topiku
widać jest tak jak w życi(u) 8) -jedni dostają a inni nie :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdy[
Biszczu, nie denerwuj się :wink:
kolega młody to i nerwowy :diabelski_usmiech"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczuod kilku lat Skoda nie daje już plastikowej obudowy akumulatora zastępując ją szmacianą
[ Dodano: Pią 06 Kwi, 12 17:21 ]
Zamieszczone przez aryU mnie produkcja 21 tydzień 2011 i mam plazdik
[ Dodano: Pią 06 Kwi, 12 17:22 ]
Zamieszczone przez piotrexO2T 2012 - osłona plastikowa
Zamieszczone przez BiszczuO2T 1,4 2011 by pandzik
Komentarz
-
Komentarz