myślałem o tym, ale na razie się wstrzymuję. Raz, że ostatnio brak czasu na takie zabawy, a dwa to cały czas mam nadzieję, że się przyzwyczaję, bo lubię mieć wszystko "w oryginale"
myślałem o tym, ale na razie się wstrzymuję. Raz, że ostatnio brak czasu na takie zabawy, a dwa to cały czas mam nadzieję, że się przyzwyczaję, bo lubię mieć wszystko "w oryginale"
posiedzisz troche na tym forum i za chwile połowe auta zmienisz
posiedzisz troche na tym forum i za chwile połowe auta zmienisz
Bolero warto, bo ma większe możliwości co do przechodzenia z folderu do folderu i ma dodatkowo slot na karty SDHC i zmieniarkę wbudowaną na 6 płyt CD/mp3.
Co do SS to słuchałem jak to gra w Yetim i jakoś szału nie robi, może jakoś słabo był equalizer ustawiony :roll: dlatego co do SS to się nie wypowiadam.
Rozmawiałem dziś z auto-wimarem i zostałem mile zaskoczony, otóż okazało się, że moje zamówienie wskoczyło na 7 tydz. produkcyjny i jest potwierdzone. Więc odbiór koniec lutego/początek marca.
:lol:
pewnie mają w centrali w poznaniu, np. w parku prasowym. Mogą ściągnąć, tylko być może jest kolejka i trzeba będzie poczekać - nawet do kilku tygodni. Po drugie, o ile się dobrze orientuję, to sciągnięcie takiego samochodu do salonu to są dla nich koszty które muszą pokryć z własnej kieszeni, dlatego też mogą to niechętnie robić.
[ Dodano: Sro 26 Sty, 11 11:41 ]
w parku prasowym z tego co widzę, nie ma w tej chwili octy rs, jest tylko 1.2tsi.
Ale są za to dwie fabki RS :twisted:
Komentarz