Zamieszczone przez Xiant
[O2] Zamówiłem O II RS
Zwiń
X
-
[O2] Zamówiłem O II RS
No więc mogę się już pochwalić zamówieniem Octavii RS 2.0 TSI DSG w kolorze blue race.
Wczoraj dostałem z salonu potwierdzenie zamówienia z terminem realizacji na 4 maja 2011 !!!
Ileż to czekania jeszcze...
Jedyne co "dobrałem" do autka to skórzana tapicerka za namową kolegi piotrek_gdy plus radio bolero.
tak więc czekam
-
-
JanuszB -
No wypas!
Daj koniecznie znać jak wrażenia z 2.0 TSI, bo też przy kupnie O2 RS będę polował na ten silnik :diabelski_usmiech Co do terminu - oby do 4 maja
Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
Gratulacje, ja jak już zamówiłem 1.8 TSI to się 2 tygodnie potem okazało, że od RS można pełen VAT odliczyć :evil: Co nie zmienia faktu że jestem zadowolony :diabelski_usmiechORIGINAL GERMAN AUDI A6 C7 AVANT 3.0 TDI 313KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...168233#1168233
ORIGINAL GERMAN AUDI QUATTRO 2.2 200KM- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...460025#1460025
ORIGINAL CZECH SKODA FABIA MONTE CARLO 1.2 TSI 105KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=906416#906416
Komentarz
-
-
kross12
Ja w zeszłym tygodniu miałem nieprzyjemność siedzieć w S2 3.6FSI DSG 4x4 wersja albo Elegance albo Platinum. Więc jednak sobie nie żałują...Cena takiego auto 170-180k, nawet jakby uwzględnić rabat to mamy jakieś 140-150k, jaka bieda w tej w policji...Zamieszczone przez PieTrzaKW radiowozach z VR często w środku jest biednie - liczy się wielki motor, a skóra i tym podobe cuda nie są im potrzebne.
Komentarz
-
cena samochodu to jedno a wyposażenie go na potrzeby policji to drugie. znajomy pracujący w oplu mówił, że wyposażenie samochodu i jakieś tam zmiany przekroczyły wartość samego samochodu < nie wiem ile w tym prawdy > ale pewnie coś w tym jest.Zamieszczone przez kross12Ja w zeszłym tygodniu miałem nieprzyjemność siedzieć w S2 3.6FSI DSG 4x4 wersja albo Elegance albo Platinum. Więc jednak sobie nie żałują...Cena takiego auto 170-180k, nawet jakby uwzględnić rabat to mamy jakieś 140-150k, jaka bieda w tej w policji...Zamieszczone przez PieTrzaKW radiowozach z VR często w środku jest biednie - liczy się wielki motor, a skóra i tym podobe cuda nie są im potrzebne.
OK, proponuje zakończyć OT bo psujemy koledze temat
Sebastian gratuluję wyboru, niech dni do odbioru szybko upływają
Komentarz
-
-
To ja kończąc OT bo sam go zacząłem:
Białostockie Insignie są w środku w najuboższej wersji jaka mogła być przy danej wersji silnikowej (duże V6 Turbo a druga z 2.0Turbo). Jakieś pierdoły pewnie są w stanradzie, ale skóry, xenonów itp niet. Jednej tylko kozackie felgi zamontowali :P Widać co KWP to inna specyfikacja zamówień, albo S2 z taką bestią pod maską i DSG nie da się zamówić z prawie gołym środkiem :wink:
A zmiany - sam VR to koło 20 koła, radiostacja, sporo sprzętu który jeździ w bagażniku - wartości nowego samochodu może nie przekroczy ale sporo do tej wartości dodaje.
Komentarz
-
-
Re: Zamówiłem O II RS
Szczerze polecam standardową tapicerkę. Jest to najlepsza tapicerka w całej gamie skody. Z czarną auto wygląda jak trumna. Standardowa dodaje trochę życiaZamieszczone przez SebastianNo więc mogę się już pochwalić zamówieniem Octavii RS 2.0 TSI DSG w kolorze blue race.
Wczoraj dostałem z salonu potwierdzenie zamówienia z terminem realizacji na 4 maja 2011 !!!
Ileż to czekania jeszcze...
Jedyne co "dobrałem" do autka to skórzana tapicerka za namową kolegi piotrek_gdy plus radio bolero.
tak więc czekam
Komentarz
-
-
a co to za nowość? możesz coś więcej napisać?Zamieszczone przez databankMozna było trochę poczekać i być może załapałbyś się na jakąś nowość....kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
cóż, na zlot wpadniesz świeżutkim autem :szeroki_usmiechZamieszczone przez Sebastianpotwierdzenie zamówienia z terminem realizacji na 4 maja 2011->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
zależy dla kogo. Znając siebie wiem, że po dwóch latach to białe byłoby szare. Poza tym, ja lubię się ślizgać, więc tylko pełna skóra bez żadnej alcantary.Zamieszczone przez pmmajSzczerze polecam standardową tapicerkę. Jest to najlepsza tapicerka w całej gamie skody.
A czarna wcale nie jest taka brzydka. Ja bym powiedział, że najgorszy element środka to te paskudne srebrne wstawki które biją po oczach.O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-

Komentarz