Zamieszczone przez Xiant
[O2] Zamówiłem O II RS
Zwiń
X
-
[O2] Zamówiłem O II RS
No więc mogę się już pochwalić zamówieniem Octavii RS 2.0 TSI DSG w kolorze blue race.
Wczoraj dostałem z salonu potwierdzenie zamówienia z terminem realizacji na 4 maja 2011 !!!
Ileż to czekania jeszcze...
Jedyne co "dobrałem" do autka to skórzana tapicerka za namową kolegi piotrek_gdy plus radio bolero.
tak więc czekam
-
-
JanuszB
-
No wypas!Daj koniecznie znać jak wrażenia z 2.0 TSI, bo też przy kupnie O2 RS będę polował na ten silnik :diabelski_usmiech Co do terminu - oby do 4 maja
Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
Gratulacje, ja jak już zamówiłem 1.8 TSI to się 2 tygodnie potem okazało, że od RS można pełen VAT odliczyć :evil: Co nie zmienia faktu że jestem zadowolony :diabelski_usmiechORIGINAL GERMAN AUDI A6 C7 AVANT 3.0 TDI 313KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...168233#1168233
ORIGINAL GERMAN AUDI QUATTRO 2.2 200KM- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...460025#1460025
ORIGINAL CZECH SKODA FABIA MONTE CARLO 1.2 TSI 105KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=906416#906416
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez PieTrzaKW radiowozach z VR często w środku jest biednie - liczy się wielki motor, a skóra i tym podobe cuda nie są im potrzebne.
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12Zamieszczone przez PieTrzaKW radiowozach z VR często w środku jest biednie - liczy się wielki motor, a skóra i tym podobe cuda nie są im potrzebne.
OK, proponuje zakończyć OT bo psujemy koledze temat
Sebastian gratuluję wyboru, niech dni do odbioru szybko upływają
Komentarz
-
-
To ja kończąc OT bo sam go zacząłem:
Białostockie Insignie są w środku w najuboższej wersji jaka mogła być przy danej wersji silnikowej (duże V6 Turbo a druga z 2.0Turbo). Jakieś pierdoły pewnie są w stanradzie, ale skóry, xenonów itp niet. Jednej tylko kozackie felgi zamontowali :P Widać co KWP to inna specyfikacja zamówień, albo S2 z taką bestią pod maską i DSG nie da się zamówić z prawie gołym środkiem :wink:
A zmiany - sam VR to koło 20 koła, radiostacja, sporo sprzętu który jeździ w bagażniku - wartości nowego samochodu może nie przekroczy ale sporo do tej wartości dodaje.
Komentarz
-
-
Re: Zamówiłem O II RS
Zamieszczone przez SebastianNo więc mogę się już pochwalić zamówieniem Octavii RS 2.0 TSI DSG w kolorze blue race.
Wczoraj dostałem z salonu potwierdzenie zamówienia z terminem realizacji na 4 maja 2011 !!!
Ileż to czekania jeszcze...
Jedyne co "dobrałem" do autka to skórzana tapicerka za namową kolegi piotrek_gdy plus radio bolero.
tak więc czekam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez databankMozna było trochę poczekać i być może załapałbyś się na jakąś nowość....kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastianpotwierdzenie zamówienia z terminem realizacji na 4 maja 2011->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pmmajSzczerze polecam standardową tapicerkę. Jest to najlepsza tapicerka w całej gamie skody.
A czarna wcale nie jest taka brzydka. Ja bym powiedział, że najgorszy element środka to te paskudne srebrne wstawki które biją po oczach.O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
Komentarz