ostatnio nie patrzę, tylko tankuję, jak się zapali rezerwa . Duzo roboty ostatnio mam więc raczej nie prędko
to tym bardziej spojrzał byś na spalanie średnie na 2 . może coś wyjdzie ciekawego , bo ostatnio czytałem parę postów na temat spalania 1.8 i coś zaczęło chłopcom dużo wychodzić jakoś , to nie wiem kto tu jak jeździ .. :wink: :szeroki_usmiech , różnice zaczynają dochodzić do 4 litrów...
Zamieszczone przez piotrek_gdy
i benzyna, ale dzieki temu wiedziałem, że diesel to słuszny wybór
leszekmw, jazda na luzie bez patrzenia na spalanie- 90% miasto( w weekend nie tak zakorkowane jak w tygodniu)
szał był może przez pierwsze 2 godzinki ale później normalna jazda( tak samo jeżdżę swoim teraz), wyjeździłem bak do konca
jak na koniec pierwszego dnia spojrzałem na średnie spalanie to nieco osiwiałem :roll:
drugi dzień był PSJ i wynik na zakończenie 11, tylko że się strasznie męczyłem
przy moim jeżdżeniu- bak by może wystarczył na 2 dni :cry:
wolę diesla :wink:
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
zycze Ci tego! ja po takim info czekałem 3 tygodnie zanim pojawiło sie w poznaniu i kolejny tydzien zanim dotarło do salonu w ktorym kupowałem
to mnie nie pocieszyłeś ale jestem póki co dobrej myśli. Jak na razie szykuje się wyjazd na ferie więc nie ma ciśnienia, oby na sam początek marca była.
Mihau, na pewno !!! Właśnie byłem w salonie oblookać autko. Jest piękna. ten kolor powala ale bardziej powaliło mnie czarne wnętrze i skórzana tapicerka.
Komentarz