mnie tez w Skodzie swiszczaly te male okienka z tylu, zalalem klejem przezroczystym miedzy uszczelka, a blacha i byl spokoj.
Elegance-Laurin&Klement?
Zwiń
X
-
A ja dla odmiany wolałbym Elegance'a - nie lubię skórzanej tapicerki - wolę zwykłą. Choć na pewno bardziej odpowiada mi czarne wykończenie konsoli środkowej. Ale to wszystko kwestia gustu i finansów - L&K na pewno jest droższa niż doposażona Elegantka.
A co do cen: http://www.skoda-auto.pl/pl/modele-o...-promocje.html
Komentarz
-
-
paweł2, tak jak napisał abstinent bierz L&K :!:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Jak widzicie ta cene?Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
panowie, bez konkretów to możemy gdybać o cenach długo
Podstawowa rzecz to co ma być w samochodzie :!:
xenon, navi, skóra, el fotele(jeden, czy dwa) szyberdach i wiele innych
jak będziemy wiedzieć to można analizować co by się opłacało, a tak :|
To nie jest tak że L&K ma wszystko, bo sporo można doposażyć.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paweł2Oferta jaka otrzymali wyniosla 115k za 2.0tdi kombi Laurin z dsg.
Jak widzicie ta cene?
wyjściowa cena 'gołego' L&K z DSG to 110 700 +7900=118 800 PLN od razu trzeba odliczyć śmieszny rabat fabryczny tj. 3000 więc wychodzi 115 800 PLN - czyli dealer praktycznie nic nie dał z rabatu dealerskiego ani jeszcze z marginesu rabatu fabrycznego. Powtórzę za Mihau - uderz do forumowych dealerów gwarantuję, że dadzą lepszą ofertę. Pamiętaj, że przy drogim aucie rabat powinien być wyższy kwotowo niż przy tańszym (liczony procentowo).
A co do Superba - jeśli komuś lepiej leży mniejsze auto (spalanie, wielkość na miejscu parkingowym, w garażu itp.), to może nie chce Superba? Wszystko zależy od tego, do jakiego celu rodzina pawła2 potrzebują auta i jakie mają wymagania. Równie dobrze można za tą cenę kupić jakiegoś dostawczaka - tylko po co? Aha - żeby nie było, nie jest to żaden przytyk do osób, które sugerują zakup S2 - tylko głośno myślę. Też mogłem kupić Superba, ale mi po prostu do garażu by nie wjechał (octa mieści się na centymetry .
Komentarz
-
-
paweł2,
Ja bym radził Elegance z czarną skórą - chyba że można brać L&K z czarną. Z doświadczenia wiem, że jasna skóra w samochodzie nie jest najlepszym pomysłem.Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adaśZ doświadczenia wiem, że jasna skóra w samochodzie nie jest najlepszym pomysłem.kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
przecież LK też może być w czerni...Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adaśmożna brać L&K z czarną
jak wybieralem auto za dobrze doposażonego eleganca dostałem ofertę na 110
co rozumiem pod pojeciem dobrze doposażony :?: mozna rzucić okiem na moje obecne
auto :wink:
pomiedzy egancem a L&K wychodziło z 5 tys różnicy, z tym ,że L&K miał elektryke foteli i kilka innych dupereliprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
L&K miał elektryke foteliJest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adaśJeżeli będzie jeździć tylko jedna osoba, to moim zdaniem jest to rzecz zbędna.
Ale w zasadzie elektryka foteli - przy jednym kierowcy - zupełnie nie warta ceny. A już w przypadku elektrycznego fotela pasażera moim zdaniem zupełnie zbędny bajer. Za to kolejna rzecz, która może się popsuć...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez janek11Za to kolejna rzecz, która może się popsuć.
trzeba bylo wziąć minta- tam o wiele mniej rzeczy może sie popsuć(bo jest mniej :wink: )przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyjanek11, to po co brałeś eleganca?
trzeba bylo wziąć minta- tam o wiele mniej rzeczy może sie popsuć(bo jest mniej :wink: )
A tak serio: chciałem mieć pewne opcje wyposażenia, a w Mincie nie można było ich dokupić. Natomiast różnica jeśli chodzi o Ambiente doposażone do moich wymagań była niewielka.
Komentarz
-
Komentarz