Ja mieszkam koło ASO w Wieliczce, a ze wszystkim i tak jeżdżę do Krakowa, bo Ci w Wieliczce są specjalnej troski... :szeroki_usmiech Poza tym jak będziesz odbierał auto to weź sobie czujnik lakieru. Mój teść kupował tam fabrycznie nową Fabię i dziwnym zbiegiem okoliczności ma bardzo dużo lakieru na drzwiach, jakby tam już była szpachla.... Dealer oczywiście o niczym nie wspomniał ani słowem....
[O2] Octavia Tour u dealera z Wieliczki - auto z lpg
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez blackrsa możesz rozwinąc ta mysl? Jak zamowic takie auto z instalka montowana w fabryce? Bardzo mnie to interesuje
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...9897&start=960
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoJa mieszkam koło ASO w Wieliczce, a ze wszystkim i tak jeżdżę do Krakowa, bo Ci w Wieliczce są specjalnej troski... :szeroki_usmiech Poza tym jak będziesz odbierał auto to weź sobie czujnik lakieru. Mój teść kupował tam fabrycznie nową Fabię i dziwnym zbiegiem okoliczności ma bardzo dużo lakieru na drzwiach, jakby tam już była szpachla.... Dealer oczywiście o niczym nie wspomniał ani słowem....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez itorumiejscowienie wleu lpg przy paliwie nie jest wcale takie super, za kazdym razem musisz otwierac wlew, wozic przejsciowke,O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwZamieszczone przez itorumiejscowienie wleu lpg przy paliwie nie jest wcale takie super, za kazdym razem musisz otwierac wlew, wozic przejsciowke,
Komentarz
-
-
Chyba już gdzieś było o tym na forum, ale nie bardzo dalej kojarzę i mam parę pytańops: :
- jak działa taki czujnik grubości lakieru ?
- a co jak ten czujnik pokażę, że było szpachlowane i co nie odbiorę auta, skoro optycznie nie widać różnicy ? Słyszy się wiele o kłopotach z uzyskaniem chociażby swych praw podczas usług gwarancyjnych i szczerze wątpię, czy ktoś będzie się mocno nami przejmował, bo nasz przyrząd (którego chociażby legalizację można kwestionować) wykazał kilkanście czy dziesiąt mikronów więcej ?
- auto ma gwarancję kilka lat na lakier, kilkanaście na perforację (no może trochę przesadziłem 2 i 10) jaką różnicę stanowi dla odbiorcy czy jest fabryczna warstwa lakieru czy jest ich więcej ? Skoro coś będzie działo się z lakierem, to lakier jest na gwarancji, a jak nic nie wyjdzie do 2 lat, to i po nich pewnie też nie.
- chyba, że ma to znaczenie czysto psychologiczne i ma poprawić samopoczucie kupującemu, albo ma pomóc mu wydębić więcej gratisów od dilera ?
Komentarz
-
Komentarz