[O2] Octavia Tour u dealera z Wieliczki - auto z lpg

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • skodamati
    Classic
    • 2010
    • 19

A ja tez salon w Wieliczce odradzam, ci ich tak zwani specjalisci od sprzedazy chyba szkole podstawowa pokonczyli, jak ja tam chhcialem zamowic auto to przed podpisaniem zamowienia Panu sie przypomnialo, ze w cenie sie o 3000 zl pomylil, a sam jeszcze do mnie dzwonil z ofertami, ze beda lepsi niz konkurencja... A to juz nie jest pierwszy przypadek, bo na forum juz byo kilka osob... Chyba, ze ten salon w Wieliczce ma taka taktyke, proponuja ceny bardzo atrakcyjne, zeby klient zrezygnowal z innych ofert, a pozniej sie ,,myla´´ bo mysla, ze klient juz nie bedzie do tamtych innych salonow wracal, porazka...

[ Dodano: Nie 13 Mar, 11 04:35 ]
    A wracaja do badania grubosci lakieru, to przed 3 tygodniami odbierlaem nowego VW i poprosile sprzedawce o zmierzenie, bo mialem juz przykre doswiadczenia z nowym autem, ktore mialo powazna szkode transportowa, a ja oczywiscie sie nic o tym nie dowiedzialem, jakos wyszlo dziwnym trafem na przegladzie w serwisie niemieckim...

Komentarz

• irka68
      Ambiente
      • 2011
      • 123

Ja zamówiłam u DILERA w Wieliczce moją O2 FL i póki co czekam na odbiór :-) produkcja auta miedzy 14 a 18 marca i może uda się je jescze odebrć na koniec marca.

Komentarz

• skipper.u
        Rider
        • 2011
        • 480
        • Superb III (3V3)
        • CGGA 1.4 MPI 80 KM

irka68, to trochę śmiesznie bo z Poznania Twoja O2 FL pojedzie na lawecie do Wieliczki 500 km a potem Ty z powrotem nią do Poznania

Komentarz

• shado
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 5315
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

i nie wiadomo co jej po drodze się może stać :P
          BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

Pracuję...