A ja tez salon w Wieliczce odradzam, ci ich tak zwani specjalisci od sprzedazy chyba szkole podstawowa pokonczyli, jak ja tam chhcialem zamowic auto to przed podpisaniem zamowienia Panu sie przypomnialo, ze w cenie sie o 3000 zl pomylil, a sam jeszcze do mnie dzwonil z ofertami, ze beda lepsi niz konkurencja... A to juz nie jest pierwszy przypadek, bo na forum juz byo kilka osob... Chyba, ze ten salon w Wieliczce ma taka taktyke, proponuja ceny bardzo atrakcyjne, zeby klient zrezygnowal z innych ofert, a pozniej sie ,,myla´´ bo mysla, ze klient juz nie bedzie do tamtych innych salonow wracal, porazka...
[ Dodano: Nie 13 Mar, 11 04:35 ]
A wracaja do badania grubosci lakieru, to przed 3 tygodniami odbierlaem nowego VW i poprosile sprzedawce o zmierzenie, bo mialem juz przykre doswiadczenia z nowym autem, ktore mialo powazna szkode transportowa, a ja oczywiscie sie nic o tym nie dowiedzialem, jakos wyszlo dziwnym trafem na przegladzie w serwisie niemieckim...
[ Dodano: Nie 13 Mar, 11 04:35 ]
A wracaja do badania grubosci lakieru, to przed 3 tygodniami odbierlaem nowego VW i poprosile sprzedawce o zmierzenie, bo mialem juz przykre doswiadczenia z nowym autem, ktore mialo powazna szkode transportowa, a ja oczywiscie sie nic o tym nie dowiedzialem, jakos wyszlo dziwnym trafem na przegladzie w serwisie niemieckim...
Komentarz