no to napisałem, że 5 sierpnia....
Kod do radia Bolero
Zwiń
X
-
Re: radio
Zamieszczone przez pitersoonnNo to bardzo dziwne ...zapłaciłem za radio ton jest ono moją własnością a kod w VW dostałem a w skodzie nie ma??
Ja dostałem pin, ale postawiłem to jako warunek przed zakupem.
Komentarz
-
-
No to sprawdza sie zasada ze człowiek uczy sie całe życie:P. Ja przed zakupem zrobiłem liste czego ma nie byc..ale o tym nie pomyslałem bo jak Golfa z salonu odbierałem to było w instrukcji radia wklejone...(kod). No nic bede sie musiał do Krakowa kiedyś przejechac... no chyba ze jakos z netu sie uda to sciagnac...badz jakis miły diler mi to na gwarancji zrobi...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pitersoonnNo to sprawdza sie zasada ze człowiek uczy sie całe życie:P. Ja przed zakupem zrobiłem liste czego ma nie byc..ale o tym nie pomyslałem bo jak Golfa z salonu odbierałem to było w instrukcji radia wklejone...(kod). No nic bede sie musiał do Krakowa kiedyś przejechac... no chyba ze jakos z netu sie uda to sciagnac...badz jakis miły diler mi to na gwarancji zrobi...
Pamiętam, że kiedyś wraz oplem też dostałem kartkę Car Pass, gdzie były wszystkie niezbędne piny i kody dla użytkownika. W Skodzie nie ma takich rzeczy...
Z netu tego raczej nie ściągniesz, bo niby jak? To jest indywidualny pin Twojego radia
Ale pewnie każde ASO Ci to załatwi, tylko jak już koledzy wspomnieli, za drobną opłątą
Komentarz
-
-
Re: radio
Zamieszczone przez pitersoonn...zapłaciłem za radio ton jest ono moją własnością
pin dostałem a sugestię o daninę w postaci setki złotówek skwitowałem niekiepawym poziomem żartu tegoż przybytku i szlus.>>E<< by Ali, defibrylator by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pitersoonnNo nic bede sie musiał do Krakowa kiedyś przejechac
wystarczy sam numer urzadzenia albo VIN
podadaj z osoba która sprzedawała ci auto to pewnie załatwi ci to od rękiprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kropeckASO (a raczej SKODA) nie daje kodu do radia klientowi. Uzyskanie kodu radia to koszt 60zł w ASO i jest to osobna usługa.
Komentarz
-
-
to w końcu wystarczy VIN czy nie?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz