można jeszcze zamówić smycz?
[O2] Ile traci Octavia po 3 latach wg EUROTAXU
Zwiń
X
-
Te normatywne przebiegi to chyba kuźwa jak ktoś tylko po bułki do osiedlowej piekarni jeździ. Ja jeżdżę mało a od 4-go grudnia zrobiłem prawie 6 tysięcy km.
Spadek wartości - ja bym się nie przejmował katalogami, zawsze używane Octavie (te w dobrym stanie) są poszukiwanym towarem na rynku wtórnym.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainTe normatywne przebiegi to chyba kuźwa jak ktoś tylko po bułki do osiedlowej piekarni jeździ. Ja jeżdżę mało a od 4-go grudnia zrobiłem prawie 6 tysięcy km.
Spadek wartości - ja bym się nie przejmował katalogami, zawsze używane Octavie (te w dobrym stanie) są poszukiwanym towarem na rynku wtórnym.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainnie będzie wg tych "mądrych" programów, a czy ją sprzedasz za tyle lub więcej to inna historia.Wartości z tych ksiązek i programów maja się nijak do wartości samochodu na rynku wtrórnym - z reguły są one zaniżone w stosunku do tego co mozęmy zobaczyć w ogłoszeniach, komisach czy na giełdach.
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bigitor, moja O II 1.6 MPI Elegance z lipca 2007 r. z przebiegiem 34 000 km według Eurotaxu jest warta ok. 42 tys zł. A jak wiadomo te ceny w stosunku do cen rynkowych są zaniżone
A to ma wpływ na średnie notowania.
Komentarz
-
Komentarz