a pytałeś u speca od dorabiania kluczy? mnie jakiś czas temu ześwirował 1 klucz i po "interwencji" owego fachmana /koszt ok. 80-100zł/ mam po problemie. potrzebował do tego oba klucze /sprawny i ten z awarią/, posiedział chwilę z kompem w aucie i po sprawie. grot został stary, nowa jest część z pilotem. tylko niech facet ma jakiś certyfikat z policji itd.
[02] Climatronic
Zwiń
X
-
Darius121, żeby mieć takie rozróżnienie musiałbyś miec klimę 3-strefową
klima dwusrefowa to jak napisał ci jago7270, strona lewa i prawa(kierowcy i pasażera) natomiast tył dostaje marne resztki :diabelski_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, jak nie zapomnę to sprawdzę na rozgrzanym silniku
to będzie pewne na 100%
Do tej pory myślałem że tył jest razem z pasażerem, a jakieś powietrze musi lecieć bo są nawiewy na nogi i kratka
Labo kierowcy albo pasażera, wątpię żeby leciało z układu wymieszane, a jeśli już to gdzie to się miesza :?: :|
Komentarz
-
-
abstinent, do tyłu idzie oddzielny kanał po lewej i oddzielny kanał po prawej np na nogi- więc już masz połowiczną odpowiedź
jak jest z tym kanałem z podłokietnika teraz nie pamiętam ale chyba też są dwa-l i pprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
piotrek_gdy nie wiem czemu, ale mam wrażenie że traktujesz mnie trochę jak :?:
samochód znam dobrze, więc nie rozumiem wypowiedzi że mam nawiewy...lewy i prawy
Te tylne na nogi widzę dwa razy albo trzy w tygodniu podczas sprzątania samochodu
Tunel nie jest podzielony, idzie jeden kanał, wiem bo demontowałem kratkę
Pytanie jakie powietrze leci na lewą a jakie za prawą z tyłu(tunel zresztą też)
I obstawiam że to samo co na pasażera bo by było bezsensu dzielić z jednym kanałem w tunelu)
I tu odpowiedź znajdę sobie sam przy najbliższej przejażdżce samochodem :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentpiotrek_gdy nie wiem czemu, ale mam wrażenie że traktujesz mnie trochę jak
Zamieszczone przez abstinentPytanie jakie powietrze leci na lewą a jakie za prawą z tyłu(tunel zresztą też)O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zapomniałem wczoraj napisać że sprawdziłem :szeroki_usmiech i :
Tylne nawiewy podają to co przednie
Czyli kierowca ma HI to i pasażer z tyłu ma HI
pasażer ma LO osoba za nim na LO
To się tyczy nawiewu na nogi
Jeśli chodzi o tunel, to nie ważne jak jest ustawione, wieje zawsze chłodniejsza, albo mieszanka obu(ciężko poznać) ale raczej chłodniejsza bo jak jest LO i HI to leci ewidentnie zimne :P
Komentarz
-
-
A jak jest z schowkiem dla pasażera oraz podłokietnikiem chodzi również o klimę dwu strefową, sprawdzałem u siebie i przy ustawieniach na auto 20st. kierowca i pasażer wychodzi na to, iż podłokietnik jak pisaliście mieszanka ( leciało letnie ) ale w schowku od pasażera leciało zimne, robiłem różne opcje nadmuchu oraz dałem na HI efekt podłokietnik ciepłe a schowek zimne wręcz bardzo jakby prosto z zewnątrz czy to normalne. Dodam również o nadmuchu z kratek środkowych przy auto 20st lub więcej nie leci nic jakby zamknięte a zmniejszając temp. zaczyna lecieć zimne czyli ok to dlaczego nie dmucha ciepłym. Załączając nadmuch na wprost jest ok dmucha i zimnym i ciepłym.Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
schowek ma zawsze zimny nawiew w celu chłodzenia napoi np. piwa !
co jest bardzo istotnym elementem wyposażenia tego samochodu
jak nie najważniejszym.... :twisted:->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Krzychu i oto chodziłoJeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
no zgadza się panowie, ale często mam tam np schowaną nawigację i inne bzdety i jeśli jest otwarty nawiew(a zimą to nawet nie musi) to baterie rozładowane
Raz nawet musiałem od nowa palmtopa stawiać bo wszystko poszło się paść
A jeśli dało by się ustawić ciepłe to by trochę ogrzał schowek
Zostaje jeździć czasami z otwartym żeby się nagrzało, tylko jak to wygląda...
ZYBI68, u mnie tez zauważyłem że na środkowe kiepsko wieje, nawet jak dam na nie nawiew, no chyba że dam na pół gwizdka albo i więcej silę to wtedy tak
Może trzeba trochę poczekać żeby wiało :?:
Ale i tak zwłaszcza zimą są zamknięte środkowe :diabelski_usmiech
Latem tego problemu nie ma, wieje raczej od razu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentA jeśli dało by się ustawić ciepłe to by trochę ogrzał schowekprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Komentarz