piotrek_gdy, piotrcar, :-) Dziękuję :-)
Octavia Scout
Zwiń
X
-
Octavia Scout
Witam
Mam kilka pytań odnośnie nowej Octavi Scout -szukałem na forum, przeglądałem testy i artykuły - pytałem też dealerów ale odpowiedzi nie są jednoznaczne wiec jeśli ktoś może pomoc to będę wdzięczny.
A mianowicie:
1. Czy "Reflektory ksenonowe (ze spryskiwaczami reflektorów)" - to te same reflektory jak w Superb -ie "Bi-ksenonowe reflektory przednie z funkcja adaptacji świateł AFS" (nie sądzę)
bo przeczytałem gdzieś tu na forum że po FL w Octavi już są nowe Bi ksenony - co więcej potwierdził to pan w salonie (ale nadal nie jestem o tym przekonany)
2. Gdzie są umieszczone światła do jazdy dziennej LED - w lampach ? w światłach przeciwmgielnych? czy zupełnie osobno? - (w salonie nie wiedzieli)
3. Czy te wstawki z przodu i z tyłu zderzaka to prawdziwe aluminiowe wstawki czy tylko chromowany plastik.
4. Czy szyby Sun Set są czarne czy raczej zielonkawe?
z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam
-
-
Zamieszczone przez eX1. jak z fabryki odpowiedza ze sa bi xenony to tez nie bedziesz wierzyc?
4. sa ciemno zielone.
Za info o zielonych szybkach dziękuje.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wlodar_plZamieszczone przez eX1. jak z fabryki odpowiedza ze sa bi xenony to tez nie bedziesz wierzyc?
4. sa ciemno zielone.
Za info o zielonych szybkach dziękuje.
2. Światła dzienne LED są umieszczone w miejscu przeciwmglielnych tak jak w Fabii RS.
3. Te nakładni na zderzaki to plasik. Metalowa osłona jest tylko pod silnikiem.
4. Tak jak napisał eX. Zielonkawe.
Komentarz
-
Komentarz