DEMONTAZ RELINGOW

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • huwe
    Elegance
    S_OCP Member
    • 2005
    • 976

Arek, to nie lepiej popatrzeć na jakąś skodziankę bez relingów?? trochę za dużo roboty , coby się potem zastanawiać , czy sie podoba/nie podoba.
    Ale to tylko moje zdanie. Ja od zawsze chciałem mieć relingi, i dopiąłem swego. Kombi ( jakie by nie było) nabiera "rasowego" wyglądu z relingami. Pod blokiem sąsiad ma ambiente w kolorze granat metal . w sumie moja wersja jest uboższa ( classic), ale mimo tego, że jaśniejszy kolor - to relingi powodują, że moja bardziej rzuca się na oczy. Mam to "coś" , czego tamtej brakuje.
    Ale jak na wstępie - to moje zdanie - a o gustach się nie dyskutuje.
    Ale naprawdę- tam jest kupa roboty z tymi plastikami.
    Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

• Arek
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 3143

Zamieszczone przez huwe
      Arek, to nie lepiej popatrzeć na jakąś skodziankę bez relingów??
      no wiem, podoba mi sie bez relingów czeszka Mikrusa a znowu jezdzi po grodzisku inna srebrna bez relingow bez alum i juz inaczej sie prezentuje :?
      -----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

Kombi bez relingow to nie kombi :P A potem bedziesz chcial jechac na narty to bedziesz musial jeszcze nowy bagaznik kupic, bo nie bedzie do czego sie przyczepic :roll:
        Spritmonitor.de

Komentarz

• Arti23
          Elegance
          S_OCP Member
          • 2005
          • 892
          • Superb II combi (3T5)
          • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

jak ktoś się zdecyduje na zdjęcie relingów to ja bardzo chętnie odkupię, już zdesperowany chciałem lecieć zamawiać w ASO
          Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI BKD DSG (172/395) by R-Motors-klik

Komentarz

• Bazyli76
            Rider
            • 2006
            • 487

Arti23 to jesteś drugi w kolejce hy hy

Komentarz

• huwe
              Elegance
              S_OCP Member
              • 2005
              • 976

Zamieszczone przez Arti23
              jak ktoś się zdecyduje na zdjęcie relingów to ja bardzo chętnie odkupię, już zdesperowany chciałem lecieć zamawiać w ASO
              miał ktoś na allegro - chyba wczoraj nawet widziałem - coś koło 400 zeta spiewał.
              Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

• Arek
                RS
                S_OCP Member
                • 2005
                • 3143

przepraszam za zamieszanie ale jednak zostaja na aucie. Wczoraj sie za to wziełem i po 30 minutach mi sie odechciało je zdejmowac,a dzis na spocie mnie przekonano ze sie kiedys przydadzą
                -----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM

Komentarz

Pracuję...