Witam, przymierzam się do zakupu kolejnej oktawki, niestety tym razem używanej, znalazłem taką jedną nawet względną, silnik pracuje ładnie zawieszenie nie jest wytłuczone..., tylko mam jeden dylemat - ma szeroką konsole czyli daszek licznika zachodzi do środka kokpitu, a auto jest z 2001r. moją pierwszą oktawkę kupiłem w grudniu 1999r. i miała już wąski licznik tak jak dwie pozostałe które mam do tej pory co prawda delikatnie się różnią od tej pierwszej ale tylko z zewnątrz. I tu też moje pytanie - w jakich latach octavie wychodziły z szerokimi konsolami i jeśli wychodziły równolegle to od czego to zależało ??
grisza69, To jest Classic to tak ma być. Poznasz to jeszcze po innym tunelu środkowym oraz czarnych lusterkach. Zresztą masz wlepe w bagażniku i koło koła zapasowego tam masz oznaczenia.
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
ok ale jedna z moich oktawek też jest classic i ma wąski licznik, na dodatek to totalna wersja bieda, i silnik sdi ale wyszła w 2004r. (ostatni wypust I) i Ambiente która jest z 2001 też ma wąski, a ta którą chce kupić to taki lekki wypasik 4 elektryczne szyby, klima itd. więc na classic-ka mi nie wygląda.
Komentarz