[O1] szeroki licznik w 2001?? czy to normalne??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • arek422
    Classic
    • 2012
    • 2

abstinent, moze przemalowali dla niepoznaki ;-)
    Oczywiscie zartuje ;-)
    Ale z tego ASO ja bym uwazal kupujac...
  • grisza69
    Classic
    • 2011
    • 3

Witam, przymierzam się do zakupu kolejnej oktawki, niestety tym razem używanej, znalazłem taką jedną nawet względną, silnik pracuje ładnie zawieszenie nie jest wytłuczone..., tylko mam jeden dylemat - ma szeroką konsole czyli daszek licznika zachodzi do środka kokpitu, a auto jest z 2001r. moją pierwszą oktawkę kupiłem w grudniu 1999r. i miała już wąski licznik tak jak dwie pozostałe które mam do tej pory co prawda delikatnie się różnią od tej pierwszej ale tylko z zewnątrz. I tu też moje pytanie - w jakich latach octavie wychodziły z szerokimi konsolami i jeśli wychodziły równolegle to od czego to zależało ??

Komentarz

• phoneman
      RS
      • 2008
      • 3374
      • Octavia I (1U2)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

grisza69, To jest Classic to tak ma być. Poznasz to jeszcze po innym tunelu środkowym oraz czarnych lusterkach. Zresztą masz wlepe w bagażniku i koło koła zapasowego tam masz oznaczenia.
      .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• grisza69
        Classic
        • 2011
        • 3

ok ale jedna z moich oktawek też jest classic i ma wąski licznik, na dodatek to totalna wersja bieda, i silnik sdi ale wyszła w 2004r. (ostatni wypust I) i Ambiente która jest z 2001 też ma wąski, a ta którą chce kupić to taki lekki wypasik 4 elektryczne szyby, klima itd. więc na classic-ka mi nie wygląda.

Komentarz

• phoneman
          RS
          • 2008
          • 3374
          • Octavia I (1U2)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

grisza69, To nie classic. a w wyższych były wąskie zegary Sprawdź jej wlepe w bagażniku i będziesz wiedział na 100 %. lub VIN dekoder
          .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

Pracuję...