Zastanawiam się nad zamówieniem czujnika parkowania.
Czy na niefabrycznie założonym Swingu (zamontuje "kupione z Allegro") będzie widoczna ikonka auta podczas manewru cofania? Temat na pewno był poruszany ale forum chodzi opieszale dzis....
nawet na fabrycznym nie bedzie, bedzie tylko beep'er, ja zrezygnowałem z tego ...
Aczkolwiek niepowiedziane, że jak zmienią soft radia to ikonka się pojawi Na razie też nie bierzemy czujnika, jak będzie go brakowało zawsze można założyć
ps. A przy okazji: Dieler mi zakomunikował że tylnej wycieraczki jednak nie ma :/ bo "coś tam" (niby nie zakładają już do Tour'a). Co można za tą niedoróbke wyciągnąc w ramach gratisu ??
Zastanawiam się nad zamówieniem czujnika parkowania.
Nie wyobrażam sobie Octavii bez czujników, mimo, że zawsze uważałem ten wynalazek na zbędny gadżet to jednak widoczność do tyłu jest kiepska i czujniki są niezbędne.
Działanie ori czujników to jednak nie to co tani badziew z alledrogo za kilkadziesiąt złotych, te czujniki są warte zainteresowania - a ja urwałem na nich sporo z ceny
Nie wyobrażam sobie Octavii bez czujników, mimo, że zawsze uważałem ten wynalazek na zbędny gadżet to jednak widoczność do tyłu jest kiepska i czujniki są niezbędne.
Działanie ori czujników to jednak nie to co tani badziew z alledrogo za kilkadziesiąt złotych, te czujniki są warte zainteresowania - a ja urwałem na nich sporo z ceny
Zgadzam się z powyższym w 100%
I my też zgadzamy się, szczególnie na duże kamienie i małe słupki na parkingach, których nie widac przez szyby. Ale z radiem, to lipa, żeby nie wyświetlac grafiki-wielka tródnośc
dwaoka, masz rację, dziwnie nawet by to wyglądało, jak kierowca jedzie do tyłu i patrzy w radio, ale biega o gażet, który nie jest megatrudnością dla producenta a na naszym forum jest temat
Te czujniki naprawdę super działają - w porównaniu do innych aut jakimi jeździłem - a to, że nie wyświetla mi się na Swingu przeszkadzało mi może dwa dni - teraz to ryba - zresztą przy cofaniu i tak zawszę patrzę do tyłu :P
Komplet czyli wyciszenie plus osłona na silnik 500 zł w serwisie skody. Z tego co dowiedziałem się kompletna osłona pod silnik wychodzi ponad 500 zł i nie opłaca się tego montować, gdyż Tour ma już częściową osłonę, która wg. mnie wystarczy....nie jest to auto na bezdroża jak octavia scout Polecam kupić te dwa elementy o których pisałem na samym początku Teraz po otwarciu komory wygląda jak prawdziwe zachodnie auto a nie jak stara łada 2108
X_cite, Dzieki za info- troszku drogo, ale zgadzam się - szczypie w oczy brak pokrywy, wyciszenia/ocieplenia i dodam obudowy akumulatora a nie kartonika jak obecnie.
X_cite, Dzieki za info- troszku drogo, ale zgadzam się - szczypie w oczy brak pokrywy, wyciszenia/ocieplenia i dodam obudowy akumulatora a nie kartonika jak obecnie.
nie ma sprawy. nawet nie zwróciłem na ten kartonik uwagi - tzn jest ładny materiał a'la zamsz a co do ceny to cena za części oryginalne, więc musi kosztować
Komentarz