Masz samo wgniecenie, czy lakier też jest uszkodzony? Może zrób foto .
Nowa Octavia 2 FL i stłuczka
Zwiń
X
-
Powiedz mi dobrze zrobilem dając mu te 500zł czy nie? w ogole jakby policja przyjechała to on tez by dostał punkty? Jak z tym jest?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez winni77Powiedz mi dobrze zrobilem dając mu te 500zł czy nie? w ogole jakby policja przyjechała to on tez by dostał punkty? Jak z tym jest?
A Twoje rozgoryczenie doskonale rozumiem, w poprzednim aucie, kilka miesięcy po odbiorze z salonu rozwaliłem zderzak o słupek na parkingu. A w obecnej Octavce żona "rozdziewiczyła" klapę bagażnika o wystający konar drzewa przy cofaniu. Przez parę dni nie mogłem spać po nocach :P A co do klapy - wymieniłem na nową z AC, ale jak się przyjrzeć, to odcień lakieru się różni.
Pozdrawiam, życzę zero kolizji w przyszłości :wink:
Komentarz
-
-
Trudno. Stało się i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Napraw auto jak najszybciej i zapomnij o całej sprawie. Jakieś koszty trzeba ponieść. Najgorzej jak zaczniesz kombinować ze zgłoszeniem do ubezpieczyciela jako szkody parkingowej, której nie było. Tam (w ubezpieczalni) nie zawsze pracują idioci. Możesz dopiero narobić sobie problemów. Poświadczenie nieprawdy, usiłowanie wyłudzenia odszkodowania, fałszywe zeznania, wszystko z chęci osiągnięcia korzyści majątkowej, wyrok w zawieszeniu. To najczarniejszy scenariusz, ale bardzo częsty w tego typu przypadkach.
Komentarz
-
-
Witam
Autko zrobione, kolega ktory ma warsztat samochodowy mają tez lakiernie i lakiernika. Kolor idealnie pasuje wszystko się zgrywa, tak ,że nie widać. Zauważylem na przedniej szybie lekki nalot( chyba z lakieru odznacza się to taką mgiełką delikatną widać to pod slonce ) czy da się to jakoś usunąć?
Komentarz
-
Komentarz