A tu co za amory :?: :mrgreen:
wgniecione drzwi
Zwiń
X
-
wgniecione drzwi
Wsiadam dziś do samochodu , patrzę a tu jakaś łajza uderzyła w drzwi pasażera ! są drobne rysy i mała wgniotka... teraz pytanie ile taka naprawa może kosztować... rysy myślę że wystarczy spolerować bo są delikatne, kwestia tej wgniotki... zapewne mieliście mnóstwo takich przygód.. aha i czy ktoś taką szkodę brał z AC ? Zastanawiam się czy to się opłaca i czy w ogóle przejdzie... mam AC w Avivie i wybrałem niestety że naprawa szkód powyżej 500 zł
-
-
Jeżeli zlecisz to firmie to koszt będzie od 80 - 140 PLN. Samemu można do wyprowadzić, jeżeli lakier nie jest załamany i popękany. Wszystko zależy tez od miejsca w którym jest wgniotka, i jak ostre ma załamania. dla fachowca max 20 minut roboty.Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
pawelpap, z wgniotkami jest problem. Ja w swojej Tojtojce mam na drzwiach niby niewielkie wgniecenie (a raczej "rysę", ale bez uszkodzenia lakieru) i jedna firma mówi mi, że tego nie wyciągnie, a inna, że będzie to kosztować około 250zł. Najlepiej podjechać i zapytać co taka firma proponuje. No i pamiętaj, że jak naprawisz z AC to stracisz zniżki (poza AC może też na OC - ja przy niewielkiej szkodzie zrezygnowałem z naprawy przez TU) - może więc lepiej naprawić na swój koszt?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12jedna firma mówi mi, że tego nie wyciągnie, a inna, że będzie to kosztować około 250złCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Big, a co co Ci tym razem chodzi...?Zamieszczone przez Agamek12z wgniotkami jest problemCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Big, skup się proszęe na problemie autora tematu a nie na mnie... Nie analizuj znów "po swojemu" moich wypowiedzi i nie dodawaj do nich swojej ideologii. I nie zastanawiaj się proszę czy 250zł to dla mnie "problem" czy nie, bo nie jesteś moim doradcą finansowym...
Kolega zapytał co ma robić a ja mu odpisałem ze jeden nie wyciągnie, bo nie będzie umiał (i w podtekście: "trzeba szpachlować i malować", ale zapłaci za to TU z jego AC) a inny wyciagnie za 250zł (i wtedy będzie musiał zapłacić za to autor tematu). Doradziłem też zastanowienie się czy warto angażowac w temat TU i tracić zniżki...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Big, skup się proszęe na problemie autora tematu a nie na mnie... Nie analizuj znów "po swojemu" moich wypowiedzi i nie dodawaj do nich swojej ideologii. I nie zastanawiaj się proszę czy 250zł to dla mnie "problem" czy nie, bo nie jesteś moim doradcą finansowym...Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez Agamek12Big, skup się proszęe na problemie autora tematu a nie na mnie... Nie analizuj znów "po swojemu" moich wypowiedzi i nie dodawaj do nich swojej ideologii. I nie zastanawiaj się proszę czy 250zł to dla mnie "problem" czy nie, bo nie jesteś moim doradcą finansowym...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pawelpappowiedzcie jeszcze czy przy szkodzie tak na przyszłość traci się 10 % czy od razu czyszczą do zera ?
Zamieszczone przez pawelpapI może ktoś czyta forum z okolic siedlec i poleci jakiś dobry warsztat od takich cudów ?
[ Dodano: Sob 26 Lut, 11 22:30 ]
Zamieszczone przez Agamek12Z kobietą miej lepiej ubaw...Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pawelpapok, dzięki chłopaki... to moje pierwsze ac (ale mam 60% zniżek ) więc jestem trochę zielony , powiedzcie jeszcze czy przy szkodzie tak na przyszłość traci się 10 % czy od razu czyszczą do zera ? I może ktoś czyta forum z okolic siedlec i poleci jakiś dobry warsztat od takich cudów ?
[ Dodano: Sob 26 Lut, 11 22:55 ]
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez Agamek12Z kobietą miej lepiej ubaw...
Do autora wątku - ci ludzie zostali mi poleceni. Nie są co prawda z Siedlec, ale może "przy okazji" potencjalnej wizyty w W-wie załatwiłbyś u nich: http://www.puller.com.pl/
Komentarz
-
-
pawelpap, tu masz gościa co usuwa wgnioty
Usuwanie wgnieceń bez lakierowania
TOMEX - Tomasz Styś
ul. Aluzyjna 33f m 110
03-149 Warszawa
tel. 501 371 298
Usuwanie wgnieceń bez lakierowania - Warszawa i okolice Warszawy. Usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowej! Naprawy gradowe ! Stłuczki parkingowe !!
korzystałem z jego usług i polecam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ad225Zobaczcie sobie co można usunąć .Czarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz