Z tego co kojarzę, to kolejnym objawem puszczania uszczelki jest również pojawianie się spalin w zbiorniczku wyrównawczym. Jak pisze JanuszSz - sprawdzaj regularnie poziom płynu.
[O2] Przepalona pozycja z tyłu i brak kontrolki na desce.
Zwiń
X
-
Gdzieś się doczytałem (w tej chwili nie pamiętam czy to nie była instrukcja obsługi), że należy kontrolować stan żarówek z tyłu ponieważ są one kontrolowane wspólnie. Na mój pomyślunek to dwie małe boczne żarówki będą kontrolowane wspólnie, a pozostałe dwie (stop i przeciwmgielne) będą kontrolowane osobno.
Stawiam, że:
bzyqu_74 miałeś spaloną albo stop albo PM
dwaoka miałeś spaloną jedną z dwóch bocznych.Octavia 2.0 BKD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adeksGdzieś się doczytałem (w tej chwili nie pamiętam czy to nie była instrukcja obsługi), że należy kontrolować stan żarówek z tyłu ponieważ są one kontrolowane wspólnie. Na mój pomyślunek to dwie małe boczne żarówki będą kontrolowane wspólnie, a pozostałe dwie (stop i przeciwmgielne) będą kontrolowane osobno.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dwaokaps. to znaczy ze mozna zamienic te w3w na ledy bez wywalania bledu?
Jak chcesz mieć ledy to poszukaj na alledrogo lamp ledowych na tył. Już o nich było na forumOctavia 2.0 BKD
Komentarz
-
Komentarz