Z tego co kojarzę, to kolejnym objawem puszczania uszczelki jest również pojawianie się spalin w zbiorniczku wyrównawczym. Jak pisze JanuszSz - sprawdzaj regularnie poziom płynu.
[O2] Przepalona pozycja z tyłu i brak kontrolki na desce.
Zwiń
X
-
Gdzieś się doczytałem (w tej chwili nie pamiętam czy to nie była instrukcja obsługi), że należy kontrolować stan żarówek z tyłu ponieważ są one kontrolowane wspólnie. Na mój pomyślunek to dwie małe boczne żarówki będą kontrolowane wspólnie, a pozostałe dwie (stop i przeciwmgielne) będą kontrolowane osobno.
Stawiam, że:
bzyqu_74 miałeś spaloną albo stop albo PM
dwaoka miałeś spaloną jedną z dwóch bocznych.Octavia 2.0 BKD
Komentarz
-
-
jakoś tak to się odbywa, ponieważ mam przepaloną jedną z postojowych i nie mam info o niej na cyferblacie.Zamieszczone przez adeksGdzieś się doczytałem (w tej chwili nie pamiętam czy to nie była instrukcja obsługi), że należy kontrolować stan żarówek z tyłu ponieważ są one kontrolowane wspólnie. Na mój pomyślunek to dwie małe boczne żarówki będą kontrolowane wspólnie, a pozostałe dwie (stop i przeciwmgielne) będą kontrolowane osobno.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Jeżeli wymienisz jedną to myślę, że błędu nie będzie. Jak wymienisz obydwie to już nie jestem w stanie odpowiedzieć. Jednak uważam, że to nie jest dobry pomysł bo żarówki równomiernie oświetlają lampy od środka. Jak założysz ledy to oświetlenie już nie będzie takie równomierne.Zamieszczone przez dwaokaps. to znaczy ze mozna zamienic te w3w na ledy bez wywalania bledu?
Jak chcesz mieć ledy to poszukaj na alledrogo lamp ledowych na tył. Już o nich było na forum
Octavia 2.0 BKD
Komentarz
-

Komentarz