Ja to chyba jeszcze z tydzień lub dwa poczekam i założę letnie, bo już na te stalówki patrzeć nie mogę, a pogoda coraz lepsza
heh, widzicie... ja jak założę 17 to będę chyba musiał zrezygnować ze skrótu, którym od dłuższego czasu się poruszam, dojazd do domu wydłuży mi się x2 :lol:
nie wiem czy w ogóle nie zostanę na zimówkach :lol:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
abstinent, nie musisz czekać do niedzieli, bo co będzie, jak przegapisz pogodę? :szeroki_usmiech
Na prognozie długoterminowej z TVN to raczej bym nie bazował
może tu zajrzysz?
Ja to chyba jeszcze z tydzień lub dwa poczekam i założę letnie, bo już na te stalówki patrzeć nie mogę, a pogoda coraz lepsza
heh, widzicie... ja jak założę 17 to będę chyba musiał zrezygnować ze skrótu, którym od dłuższego czasu się poruszam, dojazd do domu wydłuży mi się x2 :lol:
Mam to samo
OCTAVIA II 1.9TDI - 2006 - sprzedana
OCTAVIA II 1.9TDI - 2007 - Rozbita, sprzedana
OCTAVIA II FL 1.9 TDI 4x4 - 2009
Mam to samo
no właśnie... a taki fajny skrót odkryłem zimą :lol:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
no to ja chyba byłem pierwszy z letnimi w tym sezonie, w połowie lutego juz smigałem na letnich, chciałem przetestować zachowanie letniej gumy podczas mrozów, śniegu i mokrej nawierzchni :szeroki_usmiech
Generalnie nie polecam jazdy na letnich po śniegu, we wszystkich innych warunkach auto zachowuje sie bez większego stresu (mróz, mokra nawierzchnia itp)
Tak więc nie ma się co przejmować temp i śmiało można już zmieniać gumki
Dodam ze w przyszłym roku opóznie troche zmiane opon na letnie :P
Komentarz