Sugeruję zamiast 1.6 dołożyć ciut kasy i kupić 2.0 8v... bardzo udany silnik i jeden z lepszych "do tuningu podtlenkiem El Pi Dzi"
co sadzicie o tej skodzie??
Zwiń
X
-
co sadzicie o tej skodzie??
w niedługim czasie mam zamiar zmienić autko na nowszy młodsze i zastanawiam sie co wybrac.
zastanawiam sie nad dwoma modelami oto one:
1! http://agh.boo.pl/Download/auto/1,9%...0tur%20plu.pdf
2! http://agh.boo.pl/Download/auto/1,9%...ur%20sport.pdf
mozecie mi powiedzieć która jest lepsza czy moze jakas inna konfiguracja prosze o pomoc i o rozsadne wypowiedzi!!!
z góry dzieki
-
-
Moim skromnym zdaniem to opcja Tour Sport jest bardziej interesująca. Różnica w cenie niecałe 2k zł a o niebo lepsze wypos.
Dobrałbym tylko jeszcze
- elektrycznie sterowane szyby boczne z tyłu
- regulacja pod ledzwie foteli przednich i regulacja wysokosci fotela pasa¿era
Szczególnie ta druga opcja przydaje się, szczególnie gdy pokonuje się długie trasy.
Nie zastanawiałbym się.
Pozdr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arti23Moim skromnym zdaniem to opcja Tour Sport jest bardziej interesująca. Różnica w cenie niecałe 2k zł a o niebo lepsze wypos.
Dobrałbym tylko jeszcze
- elektrycznie sterowane szyby boczne z tyłu
- regulacja pod ledzwie foteli przednich i regulacja wysokosci fotela pasa¿era
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karmeltylko wydaje mi sie ze silnik troszke słaby jest i nie znam go i w tym najwiekszy prblem??
jak sie nim bedzie jeździło??saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karmeltylko wydaje mi sie ze silnik troszke słaby jest i nie znam go i w tym najwiekszy prblem??
jak sie nim bedzie jeździło??Octavia Kombi ASV 114KM 256Nm @ 148KM 330Nm by ALI - polecam tego tunera...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karmelZamieszczone przez MZDSilnik nie jest taki słaby, a po chipie będzie śmigał i to nie najgorzej. A do 2.0 TDI pewnie musłabyś sporo dopłacić.
Komentarz
-
-
elektryczne szyby boczne z tylu to bym sobie odpuscil :roll: mam bo w mojej wersji były i uzyłem ich może ze 2 razy przez 2 lata... jakbym miał do nich dopłacić to bym nie dopłacił bo życie pokazuje że są tylko po to żeby powiedziec że sie ma wszystkie szyby elektryczne :lol: :szeroki_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZa ta kase, lepiej brac OII, a nie zmienic dobre na dobre. Nowa technologicznie jest duzo lepiej rozwinieta, a pakiet sport no i po co to komu do szczescia. Zawias mozna zrobic lepszy niz ma wersja sport, z zderzka RS nie zostawimy na pierwszym chodniku
Komentarz
-
-
OCTAVIA WERSJA WYPOSAZENIA Ambiente
SILNIK diesel 1,9 TDI / 77 kW (105 KM)
Radioodtwarzacz Skoda Auto Stream z CD 1 600,00 zł
Obrecze kół ze stopów lekkich SIRIUS 6,5J x 16" z oponami 205/55 R16 2 500,00 zł
Climatronic - dwustrefowa klimatyzacja automatyczna z funkcja chłodzenia schowków 1 600,00 zł
Reflektory ksenonowe 2 800,00 zł
Spryskiwacze reflektorów przednich 700,00 zł
RAZEM: 9 200,00 zł
PODSUMOWANIE
cena samochodu w wersji podstawowej 77 000,00 zł
(bez dopłat i wyposazenia opcjonalnego)
cena samochodu w wersji pełnej 86 200,00 zł
Do tego na wyposazenie dodatkowe zawsze otrzymasz rabat. Puki w sprzedazy bedzie OI OII nie potanieje, to tak jak bylo z Golfem III/IV. Wiec sadze, ze auto jest do kupienia za max 80tys zl
To jak Ci sie OI podoba to po co zmieniac Jeszcze dlugo pojezdzi.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karmelale ja nie chce o2 tylko 1 bo 2 mi sie nie podoba
jezeli chodzi o wzgledy emocjonalno-estetyczne to oczywiscie popieram, zeby kazdy robil to co chce :kciukgorasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
ale to jest o 4 tysiące wiecej a wiecie ze w dzisiejszych czasach czeba sie liczyć z każdym groszem a do ceny czeba jeszcze doliczyć ubezpieczenie gdzie jak podejżewam ze o2 jest droższe od o1!!! poza tym czym dokładnie sie różnia poza opakowanie oba autka??Zamieszczone przez MaicroftTo jak Ci sie OI podoba to po co zmieniac Jeszcze dlugo pojezdzi.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karmelale to jest o 4 tysiące wiecej
Zamieszczone przez karmeldo ceny czeba jeszcze doliczyć ubezpieczenie gdzie jak podejżewam ze o2 jest droższe od o1!!!
Zamieszczone przez karmelpoza tym czym dokładnie sie różnia poza opakowanie oba autka??
juz nie wazne o jakim konkretnie aucie mowa, ale odrzucasz cos, tak na prawde nie wiedzac w ogole co to jest, czym sie jedno od drugiego rozni, ile kosztuje ubezpieczenie?!saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz