zenadą to jest pisanie wielkimi literami na forum :idea:
Spryskiwacze reflektorów
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Spryskiwacze reflektorów
Nie bijcie, jeśli było :-)
Na forum często można znaleźć niepochlebne wypowiedzi nt spryskiwaczy reflektorów. Wiem że w zimie mogą się zablokować, mozna zgubić lakierowaną osłonkę - rozwiązanie to wyjęcie bezpiecznika.
Druga wada to duża ilość zużywanego płynu. Czy reflektory są spłukiwane również gdy swiecą się światła dzienne ? Nie wiem, czy prosić o zaprogramowanie rzadszego spryskiwania świateł (fabrycznie chyba co 5-te spryśnięcie szyby). Bedę miał czujnik zmierzchu, nocą nie jeżdżę często. Proszę o radę :-)
Pozdrawiam, Krzysiek
-
-
Zamieszczone przez Mihaumacluke, a pierwsze psiknięcie na szybę jest połączone ze spryskaniem świateł?
Działa to tak: przy włączonych światłach mijania spryski świateł włączają się za pierwszym razem oraz co 15 raz.
Czyli niemal identycznie jak fabrycznie, subtelna różnica względem rozwiązania ori polega na zmianie wartości 5 na 15.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maclukeDziała to tak: przy włączonych światłach mijania spryski świateł włączają się za pierwszym razem oraz co 15 raz.
Albo czy komputer liczy sobie ile razy psikałem na dziennych i w momencie włączenia mijania pierwsze psiknięcie szyby myje również reflektory ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzysnCzy ten licznik psiknięć kasuje się po wyjęciu kluczyka ?
Zamieszczone przez krzysnw momencie włączenia mijania pierwsze psiknięcie szyby myje również reflektory ?
Komentarz
-
-
krzysn,
nie rozumiem po co zakładasz kolejny temat jak było to przerabiane mnóstwo razy :!:
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzysnZamieszczone przez LUKIkrzysn,
nie rozumiem po co zakładasz kolejny temat jak było to przerabiane mnóstwo razy :!:
Z prostej przyczyny, na zadane pytania nie znalazłem odpowiedzi.
Zbliża się termin odbioru samochodu i wręcz za dużo czasu spędzam na forum.
ja akurat miałem podobne problemy i jakoś ogarnąłem wszystko przez "SZUKAJ"
także jak się CHCE to się znajdzie :!:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz