O1 Centralny zamek sterowanie z pilota

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • chix
    Classic
    • 2010
    • 3

Zamieszczone przez krzysiek33
    Zamieszczone przez kowal 2002
    krzysiek33, stał na płaskim, czy z górki?
    stał na płaskim. Wiem o co Ci chodzi Jednak może było minimalnie,ale to tak minimalnie ,że dało by radę pchać auto pod górę. Hmm... Może być tak, że nawet po wciśnięciu sprzęgła ta a la górka nie pozwala wyjąć biegu? Zawsze wciskałem sprzęgło gdzieś na górce, a auto zaczynało się po prostu toczyć i "zrzucałem" swobodnie na luz... Może rzeczywiście coś tutaj jest na rzeczy...
    mialem podobnie , po tygodniu padl docisk sprzegla i uszkodzil kolo dwumasowe , niestety pozostala wymiana calosci , ale mialem dobra cene na komplet i zamknelo sie z robota w 1000 zl ale nie biez to za omen ze musi byc ta i u ciebie
  • katani
    Classic
    • 2008
    • 14

Cześć
    W mojej octavce mam zamontowany fabryczny centralny zamek otwierany kluczykiem. Jak dłużej przytrzymam kluczyk otwierając drzwi otwierają mi się szyby. przy zamykaniu jest analogicznie tzn. szyby się domykają. Chciałbym dołożyć sobie sterowanie CZ z pilota ale tak, żeby z pilota dało się otworzyć okna i domykać przy zamykaniu.
    czy taki rozwiązanie będzie dobre?

lub takie

Jeżeli nie to co polecacie?
    Może znacie jakiś warsztat w okolicach Kielc gdzie mógłbym sobie założyć sterowanie?

Komentarz

• kabanos
      RS
      • 2011
      • 4544
      • Octavia I combi (1U5)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Nie trzeba nic kupować. Masz moduł komfortu, który można przeprogramować. Info tutaj: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...szyb++kluczyka i tutaj: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...uczyka&start=0

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• katani
        Classic
        • 2008
        • 14

Wszystko fajnie tylko, że ja nie mam sterowania centralnym zamkiem tylko sam centralny zamek. I chodzi mi o to w jaki sposób najlepiej dołożyć sterowanie z pilota tak, żeby działało domykanie szyb i otwieranie szyb z pilota.

Komentarz

• kabanos
          RS
          • 2011
          • 4544
          • Octavia I combi (1U5)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Nie doczytałem. Ta druga opcja wygląda jak dla mnie lepiej. Każdy warsztat zajmujący się alarmami powinien ogarnąc temat. Pzdr

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• wzm58
            Classic
            • 2010
            • 2

Potrzebuje schemat elektryczny centralnego zamka skoda octavia I, czy moge liczyc na pomoc kolegów? :?:

Komentarz

Pracuję...