Ode mnie równiż poszło i powiadomiłem koleżanki i kolegów z 206club.net.
Wierzę że razem damy radę. Martynka goni 2-gie miejsce.
Jeszcze niech ktoś napisze kiedy jest rozstrzygnięcie tego konkursu na kartę.
Wrzuciłem na www.leonclub.pl oraz www.srtw.pl mam nadzieje, że uda się wygrać tą gablotę w szczytnym celu. Swoją drogą projekt karty wygląda super. Jestem pełen podziwu dla rodziców Martynki, że potrafią tak kreatywnie i aktywnie walczyć o zdrowie swojego dziecka
Witam Was wszystkich.Chciałbym pomóc i załatwić żeby podobny temat był przyklejony na forum www.mazdaspeed.pl , moje pytanie czy moge niemal identyczny post jak post nr.1 umieścić na forum mazdyspeed.Oczywiście ja już pomogłem ale staram się aby więcej osób sie dowiedziało o tej akcji .. Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź :roll:
Witam Was wszystkich.Chciałbym pomóc i załatwić żeby podobny temat był przyklejony na forum www.mazdaspeed.pl , moje pytanie czy moge niemal identyczny post jak post nr.1 umieścić na forum mazdyspeed.Oczywiście ja już pomogłem ale staram się aby więcej osób sie dowiedziało o tej akcji .. Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź :roll:
nie wydaje mi sie, zeby byly jakikolwiek przeciwwskazania :!:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Kurcze przyszedłem dziś rano do pracy i znowu jest 3 miejsce - mamy 1100 głosów mniej niżprowadzące "kostki do gry"
Może zapodać ten pierwszy post do portali internetowych jak onet lub interia tudzież wp ??
Komentarz