Zamieszczone przez jachu
Pomóżmy małej Martysi!!!
Zwiń
X
-
Dujawica
Ode mnie równiż poszło i powiadomiłem koleżanki i kolegów z 206club.net.
Wierzę że razem damy radę. Martynka goni 2-gie miejsce.
Jeszcze niech ktoś napisze kiedy jest rozstrzygnięcie tego konkursu na kartę.
Komentarz
-
Wrzuciłem na www.leonclub.pl oraz www.srtw.pl mam nadzieje, że uda się wygrać tą gablotę w szczytnym celu. Swoją drogą projekt karty wygląda super. Jestem pełen podziwu dla rodziców Martynki, że potrafią tak kreatywnie i aktywnie walczyć o zdrowie swojego dzieckaLeon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
-
Poszło x4 jutro jeszcze puszcze w firmie. Damy radeNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
FKamis
Witam Was wszystkich.Chciałbym pomóc i załatwić żeby podobny temat był przyklejony na forum www.mazdaspeed.pl , moje pytanie czy moge niemal identyczny post jak post nr.1 umieścić na forum mazdyspeed.Oczywiście ja już pomogłem ale staram się aby więcej osób sie dowiedziało o tej akcji .. Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź :roll:
Komentarz
-
Zamieszczone przez FKamisWitam Was wszystkich.Chciałbym pomóc i załatwić żeby podobny temat był przyklejony na forum www.mazdaspeed.pl , moje pytanie czy moge niemal identyczny post jak post nr.1 umieścić na forum mazdyspeed.Oczywiście ja już pomogłem ale staram się aby więcej osób sie dowiedziało o tej akcji .. Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź :roll:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
FKamis
nie wydaje mi sie, zeby byly jakikolwiek przeciwwskazania :!:
Komentarz
-
Zamieszczone przez FKamismoje pytanie czy moge niemal identyczny post jak post nr.1 umieścić na forum mazdyspeed.
Im wiecej ludzi sie dowie tym lepiej!"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Burton
-
Dujawica
Kurcze przyszedłem dziś rano do pracy i znowu jest 3 miejsce - mamy 1100 głosów mniej niżprowadzące "kostki do gry"
Może zapodać ten pierwszy post do portali internetowych jak onet lub interia tudzież wp ??
Komentarz
-
Dujawica
Komentarz