Zamieszczone przez moonwalker37
Badanie techniczne - wawa
Zwiń
X
-
Re: Badanie techniczne - wawa
Zamieszczone przez tomekGdzie w warszawie mozna zrobic badanie techniczne, tak zeby bylo zrobione dobrze i nie bylo problemow w przypadku np. problemu z czystoscia spalin.Octavia 1.6 AEE 165tys przeb.
Komentarz
-
-
ale koledze chodzilo o badanie techniczne, a nie o przeglad...
kiedys z problemami jezdzilem na stacje obok Opla, ulicy nie pamietam. Duzy salon Opla widac po prawej strony jadac ul. Gen Maczka ( przedluzenie Powazkowskiej ) w strone bemowa.bylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE
Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted:
Perfect service by DobryGrzesWawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekGdzie w warszawie mozna zrobic badanie techniczne, tak zeby bylo zrobione dobrze i nie bylo problemow w przypadku np. problemu z czystoscia spalin.
A poważnie to co: wyciąłeś katalizator, czy jak ? Bo w przeciwnym razie skąd niby miałyby być problemy ? (Zakładam, że jeździsz autem sprawnym, z hamulcami, światłami, oponami, itp. "pierdołami")Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
jak najbardziej wszystko mam sprawne (hamulce, zawieszenie itp) i na pewno mi nie zalezy na dostaniu pieczatki bez wjezdzania - wrecz przeciwnie. Jedyne nad czym sie zastanawiam to czy katalizator jeszcze dziala z racji przebiegu. Z tego co sie orientuje, to czystosc spalin jest badana na przegladzie, chyba ze sie myle.
Zreszta, temat stal sie nieaktualny, bo okazalo sie ze nie mam w wawie wszystkich papierow - jakis homologacji, wiec zrobie przeglad w lbn.
dziekuje za odpowiedzi.
pzdr.O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
Komentarz