Badanie techniczne - wawa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • hEllo)
    Rider
    S_OCP Member
    • 2005
    • 741

Zamieszczone przez moonwalker37
    Czy wam też zacina się w OII funkcja komfort otwierania bagażnika z pilota? Jak dłużej postoi to się nie otwiera z pilota. Wymienili mi mikrostyki i nadal jest problem. Sewris pooki co jest bezradny a ja już nie mam ochoty dymać do nich co 3 dzień :roll:
    never (odpuk odpuk), jakis ciekawszy egzemplarz trafiles, czy co :roll:
    usrany pracą po same pachy
  • tomek
    L&K
    • 2005
    • 1078

Gdzie w warszawie mozna zrobic badanie techniczne, tak zeby bylo zrobione dobrze i nie bylo problemow w przypadku np. problemu z czystoscia spalin.
    O2FL RS | S2 | F2

Komentarz

• piotrekwawa
      Ambiente
      • 2005
      • 125

Re: Badanie techniczne - wawa

Zamieszczone przez tomek
      Gdzie w warszawie mozna zrobic badanie techniczne, tak zeby bylo zrobione dobrze i nie bylo problemow w przypadku np. problemu z czystoscia spalin.
      Fajna stacja jest na Chomiczówce na Conrada przy Statoili stacji obsługi Shella. Jest nowa mają nowe sprzęty a facio jest kompetentny.
      Octavia 1.6 AEE 165tys przeb.

Komentarz

• Jackal
        Elegance
        S_OCP Member
        • 2004
        • 758

ale koledze chodzilo o badanie techniczne, a nie o przeglad...

kiedys z problemami jezdzilem na stacje obok Opla, ulicy nie pamietam. Duzy salon Opla widac po prawej strony jadac ul. Gen Maczka ( przedluzenie Powazkowskiej ) w strone bemowa.
        bylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE
        Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted:
        Perfect service by DobryGrzesWawa

Komentarz

• RomanS
          Elegance
          • 2004
          • 804

Zamieszczone przez tomek
          Czy to pytanie należy zrozumieć tak, że chcesz dostać pieczątke w dowodzie rejestracyjnym ("dobrze"), a niekoniecznie pokazywać się tam samochodem ? ("bez problemów") :szeroki_usmiech . To może daj rano zawsze znać jakimi trasami będziesz jeździł żebyśmy ich unikali ? :wink:

A poważnie to co: wyciąłeś katalizator, czy jak ? Bo w przeciwnym razie skąd niby miałyby być problemy ? (Zakładam, że jeździsz autem sprawnym, z hamulcami, światłami, oponami, itp. "pierdołami")
          Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI

Komentarz

• tomek
            L&K
            • 2005
            • 1078

jak najbardziej wszystko mam sprawne (hamulce, zawieszenie itp) i na pewno mi nie zalezy na dostaniu pieczatki bez wjezdzania - wrecz przeciwnie. Jedyne nad czym sie zastanawiam to czy katalizator jeszcze dziala z racji przebiegu. Z tego co sie orientuje, to czystosc spalin jest badana na przegladzie, chyba ze sie myle.

Zreszta, temat stal sie nieaktualny, bo okazalo sie ze nie mam w wawie wszystkich papierow - jakis homologacji, wiec zrobie przeglad w lbn.

dziekuje za odpowiedzi.
            pzdr.
            O2FL RS | S2 | F2

Komentarz

Pracuję...