CRAZYOLO, Gratki!
[O2] Tempomat - sygnalizacja dzialania?
Zwiń
X
-
Big, zależy w jakim roczniku, w mojej 2005 (MR2006) nie było żadnej sygnalizacji :idea:
[ Dodano: Pią 08 Kwi, 11 07:59 ]
dab, z tego co widzę Twoja jest z 2005 więc sygnalizacji nie masz.
(nie wiem czy można ją odpalić vagiem)saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dabNo wlasnie, mam tez dokladnie taki model z 2005... :? szkoda 8)
zapytaj bogów vcdsa może to się bez problemu uruchamia :idea:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodajakos nigdy mi to nie przeszkadzało, widać co się dzieje z tempomatem po manetce przecież
zapytaj bogów vcdsa może to się bez problemu uruchamia
niedlugo tu pomieszkuje, kogo z bogow np moglbys polecic? 8)
Ciekawe czy w naszych autach ponizej 2008r jest w ogole taka pozycja w kokpicie? Trzeba by poswiecic lampka i zobaczyc... :?pozdrawiam
dab
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bigkontrolka koloru żółtegoZamieszczone przez szkodawidać co się dzieje z tempomatem po manetce przecieżO2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomeku mnie nie do końca. Jak jest "On" to może utrzymywać (kontrolka się pali) lub być w trybie "po zachamowaniu/cancel", czyli zapamiętany ale nie utrzymujący - wtedy kontrolka się nie palisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
W autach starszych niż 2007 r. w liczniku nie ma diody podświetlającej ikonkę tempomatu, więc VCDS nic tu nie pomożeMoja była "Czarnula" O2 (swap 2.0 FSI)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=33422
Komentarz
-
-
[moja odebrana 14.05 2007 (według książki :diabelski_usmiech )[/quote]
Moja odebrana w kwietniu 2007 a wyprodukowana w 2006 roku ma sygnalizację włączonego tempomatu.
Zatem u Ciebie wpis z książki chyba dość wiarygodny :-)O2 2.0 FSI (BVY) Elegance 150 KM 200 Nm ...najbardziej aksamitny silnik benzynowy VW...
Komentarz
-
-
a ja w MY2006 nie mam :?
ale za to jest o czym pomyśleć :idea:->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mylesMoże to kwestia wersji wyposażeniowej...? U mnie elegance.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mylesJa zaś mam z 2005 i kontrolka się pali. Chyba w miejscu, które opisuje abstinent. Może to kwestia wersji wyposażeniowej...? U mnie elegance.Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mylesJa zaś mam z 2005 i kontrolka się pali. Chyba w miejscu, które opisuje abstinent. Może to kwestia wersji wyposażeniowej...? U mnie elegance.
Moze po prostu zaroweczka padla? A wymiana wiaze sie pewnie z rozbiorka "polowy" auta? :roll:pozdrawiam
dab
Komentarz
-
Komentarz