Witam,
Czy wlaczenie tempomatu jest rownoczesnie sygnalizowane zapaleniem sie jakiejs lampki w desce rozdzielczej?
W moich poprzednich autach tak bylo, tu nie zapala sie zaden wskaznik, jest OK czy problem z przepalona zarowka, etc :?: ?
No wlasnie, mam tez dokladnie taki model z 2005... :? szkoda 8)
jakos nigdy mi to nie przeszkadzało, widać co się dzieje z tempomatem po manetce przecież :idea:
zapytaj bogów vcdsa może to się bez problemu uruchamia :idea:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
jakos nigdy mi to nie przeszkadzało, widać co się dzieje z tempomatem po manetce przecież
zapytaj bogów vcdsa może to się bez problemu uruchamia
Przeszkadzac to nie przeszkadza, kwestia wygody (patrzymy przeciez glownie na wprost, no i przyzwyczajenia
niedlugo tu pomieszkuje, kogo z bogow np moglbys polecic? 8)
Ciekawe czy w naszych autach ponizej 2008r jest w ogole taka pozycja w kokpicie? Trzeba by poswiecic lampka i zobaczyc... :?
widać co się dzieje z tempomatem po manetce przecież
u mnie nie do końca. Jak jest "On" to może utrzymywać (kontrolka się pali) lub być w trybie "po zachamowaniu/cancel", czyli zapamiętany ale nie utrzymujący - wtedy kontrolka się nie pali
u mnie nie do końca. Jak jest "On" to może utrzymywać (kontrolka się pali) lub być w trybie "po zachamowaniu/cancel", czyli zapamiętany ale nie utrzymujący - wtedy kontrolka się nie pali
no tak tak, ale zakładam, że wiemy w którym momencie tempomat sam utrzymuje prędkość
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Może to kwestia wersji wyposażeniowej...? U mnie elegance.
Być moze. Ja również mam wersje Elegance i kontrolka tempomatu jak najbardziej jest. Tyle że moja O II to MY 2008 a wyprodukowana została w czerwcu 2007 r. zaś odebrana z salonu 15 lipca 2007 r.
Ja zaś mam z 2005 i kontrolka się pali. Chyba w miejscu, które opisuje abstinent. Może to kwestia wersji wyposażeniowej...? U mnie elegance.
Ja mam 2005 z 13 grudnia (też się data trafiła) MY 2006 elegance i nie mam także to nie wersja to samo było z podgrzewaniem elektrycznym, może wkładali na chybił :lol:
Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Ja zaś mam z 2005 i kontrolka się pali. Chyba w miejscu, które opisuje abstinent. Może to kwestia wersji wyposażeniowej...? U mnie elegance.
Mam tez elegance z tego roku (MR2006) i ikonka na desce jest - tylko sie nie zapala.
Moze po prostu zaroweczka padla? A wymiana wiaze sie pewnie z rozbiorka "polowy" auta? :roll:
Komentarz