HT zostal wyprowadzony na zewnątrz i odpowiednio ukierunkowany - w tym przypadku "prawie" robi DUŻĄ różnicę :diabelski_usmiech
[O1] drugie gniazdo zapalniczki
Zwiń
X
-
[O1] drugie gniazdo zapalniczki
Witam,
Na początku napiszę tak znalazłem i czytałem wcześniejsze posty na ten temat na OCP.
Ale mam jedno pytanie na które nie znalazłem odpowiedzi a mianowicie:
Chce włożyć Cb do popielniczki ale nie chce rozbierać deski jak było pokazane na innych postach. Mój pomysł jest taki czy da rade podpiąć się do kabli zapalniczki będących w tylnej części tunelu ?? Czy ktoś już to robił ?...
-
-
Re: drugie gniazdo zapalniczki
...ja mam tak zrobione 8) Zasilanie podłączyłem do przewodów zasilających zapalniczkę. Wszystko działa jak należyZamieszczone przez ZarazwracamWitam,
Na początku napiszę tak znalazłem i czytałem wcześniejsze posty na ten temat na OCP.
Ale mam jedno pytanie na które nie znalazłem odpowiedzi a mianowicie:
Chce włożyć Cb do popielniczki ale nie chce rozbierać deski jak było pokazane na innych postach. Mój pomysł jest taki czy da rade podpiąć się do kabli zapalniczki będących w tylnej części tunelu ?? Czy ktoś już to robił ?
www.kalt.net.pl - klimatyzacja, chłodnictwo
Komentarz
-
-
Zamiast podpinać się pod instalacje samochodu,co może spowodować niepotrzebne zakłucenia to proponowałbym pociągnąć kabel do aku , na plusowym kablu założyć bezpiecznik i być spokojnym.Plus jest taki,że CB będzie można używać bez przekręcania kluczyka w stacyjce.
U mnie tak radio działa piąty rok i wszystko jest ok.Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
Myślałem o podłączeniu do aku. ale mam tam podpięty sprzęt grający i boję się że będą zakłócenia. Teraz po podłączeniu do zapalniczki jest ok wiec myślę że jak podepnę się na stałe to będzie okZamieszczone przez nosferatusZamiast podpinać się pod instalacje samochodu,co może spowodować niepotrzebne zakłucenia to proponowałbym pociągnąć kabel do aku , na plusowym kablu założyć bezpiecznik i być spokojnym.Plus jest taki,że CB będzie można używać bez przekręcania kluczyka w stacyjce.
U mnie tak radio działa piąty rok i wszystko jest ok.
Tyle tylko czy bezpiecznik na Cb wystarczy czy dać nowy dodatkowy ?
...
Komentarz
-
-
Ja też mam kabel do wzmaka i nie zbiera żadnych zakłuceń. Jak upierasz się do podpięcia do instalacji to tak czy siak nie zawadzi założyć dodatkowy bezpiecznik.Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-

Komentarz