HT zostal wyprowadzony na zewnątrz i odpowiednio ukierunkowany - w tym przypadku "prawie" robi DUŻĄ różnicę :diabelski_usmiech
[O1] drugie gniazdo zapalniczki
Zwiń
X
-
[O1] drugie gniazdo zapalniczki
Witam,
Na początku napiszę tak znalazłem i czytałem wcześniejsze posty na ten temat na OCP.
Ale mam jedno pytanie na które nie znalazłem odpowiedzi a mianowicie:
Chce włożyć Cb do popielniczki ale nie chce rozbierać deski jak było pokazane na innych postach. Mój pomysł jest taki czy da rade podpiąć się do kabli zapalniczki będących w tylnej części tunelu ?? Czy ktoś już to robił ?...
-
-
Re: drugie gniazdo zapalniczki
Zamieszczone przez ZarazwracamWitam,
Na początku napiszę tak znalazłem i czytałem wcześniejsze posty na ten temat na OCP.
Ale mam jedno pytanie na które nie znalazłem odpowiedzi a mianowicie:
Chce włożyć Cb do popielniczki ale nie chce rozbierać deski jak było pokazane na innych postach. Mój pomysł jest taki czy da rade podpiąć się do kabli zapalniczki będących w tylnej części tunelu ?? Czy ktoś już to robił ?www.kalt.net.pl - klimatyzacja, chłodnictwo
Komentarz
-
-
Zamiast podpinać się pod instalacje samochodu,co może spowodować niepotrzebne zakłucenia to proponowałbym pociągnąć kabel do aku , na plusowym kablu założyć bezpiecznik i być spokojnym.Plus jest taki,że CB będzie można używać bez przekręcania kluczyka w stacyjce.
U mnie tak radio działa piąty rok i wszystko jest ok.Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nosferatusZamiast podpinać się pod instalacje samochodu,co może spowodować niepotrzebne zakłucenia to proponowałbym pociągnąć kabel do aku , na plusowym kablu założyć bezpiecznik i być spokojnym.Plus jest taki,że CB będzie można używać bez przekręcania kluczyka w stacyjce.
U mnie tak radio działa piąty rok i wszystko jest ok....
Komentarz
-
-
Ja też mam kabel do wzmaka i nie zbiera żadnych zakłuceń. Jak upierasz się do podpięcia do instalacji to tak czy siak nie zawadzi założyć dodatkowy bezpiecznik.Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
Komentarz