phoneman, :twisted: kupuj 40-stke
Rozpórka amortyzatorów ? - Octavia
Zwiń
X
-
Rozpórka amortyzatorów ? - Octavia
Na forum nie znalazłem, a naszła mnie wątpliwość.
W starszych modelach Skody np. Felicja czy Favorit stosowało się metalową rozporę amortyzatorów przednich przykręcaną do górnych śrub kielichów "makpersonów". Mimo, że fabryka nie zawsze wyposażała w nią swe modele, to zastosowanie tej rozpórki poprawiało sztywność nadwozia i prowadzenie się auta.
Czy coś takiego stosuje się w O2, czy nie ma takiej potrzeby ? :roll:
-
-
Re: Rozpórka amortyzatorów ? - Octavia
Zamieszczone przez Borsuk2Na forum nie znalazłem, a naszła mnie wątpliwość.
W starszych modelach Skody np. Felicja czy Favorit stosowało się metalową rozporę amortyzatorów przednich przykręcaną do górnych śrub kielichów "makpersonów". Mimo, że fabryka nie zawsze wyposażała w nią swe modele, to zastosowanie tej rozpórki poprawiało sztywność nadwozia i prowadzenie się auta.
Czy coś takiego stosuje się w O2, czy nie ma takiej potrzeby ? :roll:Skode już mam, musze jeszcze kupić kapelusz
Komentarz
-
-
A Felicja to nic innego jak mocno zmodernizowana Favorit. A Octavia to już konstrukcja oparta na Golfie.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez brianoW o II potrzeby takiej nie ma, aczkolwiek pewnie jak by się uparł to można założyć, oprócz tego że usztywnia budę , poprawia również prowadzenie w zakrętach.
Chyba wszystko jasne. Dziękuję za informacje. k
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Borsuk2Zamieszczone przez brianoW o II potrzeby takiej nie ma, aczkolwiek pewnie jak by się uparł to można założyć, oprócz tego że usztywnia budę , poprawia również prowadzenie w zakrętach.
Chyba wszystko jasne. Dziękuję za informacje. kSkode już mam, musze jeszcze kupić kapelusz
Komentarz
-
Komentarz