Gniazdo zapalniczki!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • margaj1
    Ambiente
    • 2007
    • 100

Gniazdo zapalniczki!

Arek już my znamy te twoje rekordy :P
    hehe to tylko w BC walek lekki poszedl i z franca jak narazie jestesmy niepokonani :P

Wzielismy dzis sobie od niego czasy,naprawde wszyscy dzis tak jezdzili Gokarty kleily sie na maxa,jeszcze lepiej niz ostatnio jak bylismy.
  • lisiaczek
    Ambiente
    • 2006
    • 210

Gniazdo zapalniczki!

Ostanio korzystalem z gniazda zapalniczki tzn ladowalem telefon i chyba spalil sie bezpiecznik bo juz nie laduje telfonu wogule nie ma napiecia w tym gmiazdku na konsoli srodkowej . sprawdzilem wszytkie bezpieczniki jakie sa po boku deski i wszytkie dobre. co to moze byc?Sprawdzilem je na wizus bo nie mam ksiazki obsluygi skody ktory to moze byc

Komentarz

• Jabar1975
      RS
      • 2006
      • 3331

na oslonie bezpiecznikow nie ma rozrysowanych z opisem? wyciagales kazdy jeden?
      nasza droga: www.wpzs.pl

Komentarz

• lisiaczek
        Ambiente
        • 2006
        • 210

Nie ma opisow! Jest sama oslona az sie dziwilem myslalem ze jakas naklejka chociaz bedzie a tu nic.Tak kazdy jeden. I kazdy wygladal na dobry. Moze przeoczylem? sam juz nie wiem. Itak to skodzna rodzicow ale tak mi sie ona posoba ze kupuje taka sama!

Komentarz

• RomanS
          Elegance
          • 2004
          • 804

lisiaczek, a nie wcisnąłeś czasami takiego guzika na boczku drzwiowym kierowcy, który wyłącza sterowanie tylnych szyb z ich przycisków drzwiowych ? Bo to wyłącza też automatycznie zasilanie zapalniczki :szeroki_usmiech .
          Taka ochrona przed dzięćmi na tylnych siedzeniach.
          Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI

Komentarz

• daneczek76
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 3642
            • Toyota

jestes pewien że to bezpiecznik w aucie bo przy okazjia bezpiecznik w ładowarce telefonu też mógł sie zdymic jak oczywiście twoja ładowarka takowy posiada
            [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• lukas220
              Ambiente
              • 2006
              • 120

Ja też stawiam na bezpiecznik. Jeśli nie masz schematu to napisz na PW - wyślę Ci dokładny rozpis bezpieczników. Coś takiego było juz tez na forum.... :wink:
              Była Octavia 2001' 1,9 TDI AGR...oczywiście z virusem Była O2 KOMBI DSG ELEGANCE RS LOOK ... Jest BMW E91 LCI

Komentarz

• nico21
                RS
                S_OCP Member
                • 2005
                • 2640
                • Volkswagen

wydaje mi sie ze RomanS, ma racje, nacisłęs blokane mozliwosci strowania szybami przez pasazerów z tyłu oraz wyłączyłes zapalniczke :P
                DACAR.team

Komentarz

• lisiaczek
                  Ambiente
                  • 2006
                  • 210

hmmm musze to sprawdzic ale ta blokada sterowania szyb tez jest bez sensu bo jak np ja wlacze to np jak z tylu nadusze przycisk to one sie otwieraja gdy puszcze zatzrymuja sie w wybranej pozycji ale pozniej juz nic sie nie da wtedy jakby zaczyna dzialc blokada!@ nie wiem czy kazdy tak ma?

Komentarz

• nico21
                    RS
                    S_OCP Member
                    • 2005
                    • 2640
                    • Volkswagen

lisiaczek, no to chyba cos masz z blokada, u mnie ja j awłącze to z tylnymi oknami nic nie zrobie - oczywiscie korzystajac z przycisków w tyle. Sterowanie przyciskami u mnie ( po stronie kierowcy) jest mozliwe nawet po włączonej bolkadzie.
                    DACAR.team

Komentarz

• RomanS
                      Elegance
                      • 2004
                      • 804

Mam dokładnie tak, jak napisał nico21,
                      Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI

Komentarz

Pracuję...