Ostanio korzystalem z gniazda zapalniczki tzn ladowalem telefon i chyba spalil sie bezpiecznik bo juz nie laduje telfonu wogule nie ma napiecia w tym gmiazdku na konsoli srodkowej . sprawdzilem wszytkie bezpieczniki jakie sa po boku deski i wszytkie dobre. co to moze byc?Sprawdzilem je na wizus bo nie mam ksiazki obsluygi skody ktory to moze byc
Nie ma opisow! Jest sama oslona az sie dziwilem myslalem ze jakas naklejka chociaz bedzie a tu nic.Tak kazdy jeden. I kazdy wygladal na dobry. Moze przeoczylem? sam juz nie wiem. Itak to skodzna rodzicow ale tak mi sie ona posoba ze kupuje taka sama!
lisiaczek, a nie wcisnąłeś czasami takiego guzika na boczku drzwiowym kierowcy, który wyłącza sterowanie tylnych szyb z ich przycisków drzwiowych ? Bo to wyłącza też automatycznie zasilanie zapalniczki :szeroki_usmiech .
Taka ochrona przed dzięćmi na tylnych siedzeniach.
jestes pewien że to bezpiecznik w aucie bo przy okazjia bezpiecznik w ładowarce telefonu też mógł sie zdymic jak oczywiście twoja ładowarka takowy posiada
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Ja też stawiam na bezpiecznik. Jeśli nie masz schematu to napisz na PW - wyślę Ci dokładny rozpis bezpieczników. Coś takiego było juz tez na forum.... :wink:
Była Octavia 2001' 1,9 TDI AGR...oczywiście z virusem Była O2 KOMBI DSG ELEGANCE RS LOOK ... Jest BMW E91 LCI
hmmm musze to sprawdzic ale ta blokada sterowania szyb tez jest bez sensu bo jak np ja wlacze to np jak z tylu nadusze przycisk to one sie otwieraja gdy puszcze zatzrymuja sie w wybranej pozycji ale pozniej juz nic sie nie da wtedy jakby zaczyna dzialc blokada!@ nie wiem czy kazdy tak ma?
lisiaczek, no to chyba cos masz z blokada, u mnie ja j awłącze to z tylnymi oknami nic nie zrobie - oczywiscie korzystajac z przycisków w tyle. Sterowanie przyciskami u mnie ( po stronie kierowcy) jest mozliwe nawet po włączonej bolkadzie.
Komentarz