Jesli uwazasz, ze wydajnoscia wiatraka i temperatura mozna osiagnac przyrost 55Nm to sorry... :lol:
oj, chyba niewiele jeszcze pomiarów widziałeś :lol: :lol: chyba, że elementy takie, jak intercooler, czy chłodnica znajdują się w tych miejscach w których się znajdują, a nie w innych, tylko dla szpanu :wink: :wink:
Zamieszczone przez MiKruS
Wybacz, ale nie uwazam, ze wykres, ktory umiesciles jest idealny. Ale dobra - nie bede sie sprzeczal.
może nie jest, a może to ja się nie znam. jednak pozwalał na osiąganie tą Octavią 100 km/h w 5.7 sek i uzyskiwanie czasów lepszych, niż Mancera na "teoretycznie" dużo mocniejszym setupie.
Zamieszczone przez MiKruS
Wiec potwierdza to, ze hamownia jest do dupy. (...)
to w/g mnie potwierdza, ze nazbyt uogólniasz k albo nie uznajesz faktu, że ta hamownia uzyskała jedne z najlepszych ocen za "prawdziwość" pomiarów. fakt - w/g mnie stosowanie za lekkich rolek, czy niewystarczającego mocowania to duże mankamenty przy pomiarach mocnych aut, ale nie pozwala na obronę tezy "hamownia jest do dupy"...
Mam problem bo juz dawno trzeba bylo przestawic zegar a ja o tym zapomnialem wiec chcialem sie zabrac do przestawienia po poprzednim przeczytaniu instrukcji i krece pokretlem w lewo i w prawo i nic (jak zrozumialem to pokretlo pod predkosciomierzem). Co wy o tym sadzicie czy ja cos zle robie czy to cos z tym zegarem nie tak :?
Dzieki za info. Widocznie brat juz wepchnal tam łapy bo ja dopiero dzisiaj sie za to pierwszy raz wzialem. Kurcze co ja teraz mam z tym fantem zrobic :cry: :?
A nie przypadkiem tym pokretelkiem pod obrotomierzem?
No dokladnie, pod predkosciomierzem jest do kasowania przebiegu dziennego i jest wciskane, a nie przypominam sobie zeby sie ono krecilo
czepiacie się szczegółów :szeroki_usmiech chyba logiczne jest, że do przestawiania zegara służy pokrętło obok zegara a nie to po drugiej stronie deski rozdzielczej :roll:
Oj panowie przepraszam za to cale zamieszanie wszystko jest tak jak mowicie. Chyba nic nie mam urwane bo krecilem tym pokretłem pod predkosciomierzem ajj jeszcze raz sorki. Zła interpretacja instrukcji. Do wszystko dlatego zee to moj pierwszy samochod ktory ma zegar na desce rozdzielczej ops: ops:
Komentarz