Zamieszczone przez Rudd
Standardowe Continentale ?
Zwiń
X
-
Standardowe Continentale ?
Po zrobieniu trasy w temp. ok 20oC przy spokojnej jeździe ale na krętej drodze zauważyłem, że na zakrętach pokonywanych z większą prędkością "słuchać" huczenie opon, zastanowiło mnie to, albowiem wydało mi się to dziwne ..... proszę o Wasze opoinie nt. Continentali (ori) zakładanych w nowych autach, bo jak sobie przypominam w mojej OI podobny dzwięk oznaczał zużyte łożyska.
-
-
Zamieszczone przez macherstudioContinentali (ori) zakładanych w nowych autachPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez macherstudiocholerka a miałem Michałki Energy Saver roczne to sprzedałem z OI, żadnych dziwnych dźwięków a tu nowe gumy 3 tys km. i huczenie. na łukach ?Skode już mam, musze jeszcze kupić kapelusz
Komentarz
-
-
Re: Standardowe Continentale ?
Zamieszczone przez macherstudioPo zrobieniu trasy w temp. ok 20oC przy spokojnej jeździe ale na krętej drodze zauważyłem, że na zakrętach pokonywanych z większą prędkością "słuchać" huczenie opon, zastanowiło mnie to, albowiem wydało mi się to dziwne ..... proszę o Wasze opoinie nt. Continentali (ori) zakładanych w nowych autach, bo jak sobie przypominam w mojej OI podobny dzwięk oznaczał zużyte łożyska.
Komentarz
-
Komentarz