Zamieszczone przez Maicroft
[O2] Kupno Octavii Tour
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez BigA czy 1.9 TDI w O I miały 6 biegów ??
W pozostalych brakowalo wlasnie 6 biegu, bo wtedy obroty zmalaly by o 500, a to duzo :idea: Wielu potem przelozenie 5 biegu przerabialo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paweł2Zamieszczone przez MaicroftMi wyszlo za ostatnie 30dni 1200km, to sie pewnie ktos zapyta po co TDI ktore pali prawie 8l :lol:Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez NortheuszZamieszczone przez paweł2Zamieszczone przez MaicroftMi wyszlo za ostatnie 30dni 1200km, to sie pewnie ktos zapyta po co TDI ktore pali prawie 8l :lol:Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
moim zdaniem nie ma nic lepszego , tylko ten czas oczekiwania ( chociaz mysle jak sie poszuka po dealerach to moze cos sie znajdzie, wiekszosc z nich jest leniwa i mowia , ze trzeba czekac, szukalem super b i moge o tym cos powiedziec)
1. za takie pieniadze to tylko jest jeden taki duzy nowy wóz i tak wygodny. i fajny w jezdzie
2. lpg dostosowane dla tego silnika sprawuje sie super ( u mnie okolo 8l lpg), 25 tys km bez problemu jak narazie
3.silnik cichy( 8v), elastyczny, bezawaryjny, sprawdzony, nic nie trzesie jak w dieslu i nie ma tego warkotu
4. u mnie w firmie jest taka, tylko bez lpg ma 160 tys km , jezdzi nią 8 osob( nie na raz ) i śmiga.
mam Tura I i gdybym wiedzial, ze pojawi sie II to czekalbym , jezeli chcialbym miec nowe auto
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paweł2...w koncu to 1.6tdi.Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Panowie,
po namysłach skłaniam sie coraz bardziej ku 1,4 TSI. Tym bardziej ze taki model stoi na placu w salonie ( ELCAR Wrocław) w pieknym kolorze szary platin . Dostaje super cene ( taka jaka zaoferował mi kolega Danielcio z Krakowa). CHcialbym wynegocjowac jeszcze tylko w cenie dodatkowa gwarancje Skoda Life Plus na 2 lata i limit 60tys km.
Decyzje prawie juz podjalem, ale ostateczna we wtorek.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marcgrzyskłaniam sie coraz bardziej ku 1,4 TSIZobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
Dlatego też jeżeli zdrożeje LPG i jego cena będzie nieopłacalna w porównaniu do Pb95 to ja go pi....le i będę jeździł na Pb.
UE nie zrobi mi większej krzywdy niż tym, którzy żyją ze sprzedaży LPG oraz montażu tego typu zasilania i produkcji części, to oni pójdą z torbami, ale w końcu zachciało nam się UE....
Za instalkę LPG "nie płaciłem", to i żal żaden.
:banan w UE za ich pomysły niszczące polskie społeczeństwo!Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez natashZamieszczone przez SeedPany - jak z tą akcyza na gaz od 2013? drozeje czy nie?
Znajomi w Niemczech mi o tym mówią od 2 lat, dlatego tak teraz tam wyprzedają te auta na LPG.
Podwyżka na LPG na razie jest w fazie ... rozważania, ponieważ aby nowe akcyzy weszły w życie muszą je ratyfikować wszystkie państwa członkowskie. A w tej chwili co najmniej kilka się nie zgadza na takową podwyżkę. Znam ludzi w DE posiadających zakłady montujące LPG i wszyscy twierdzą, że przyjeżdża coraz więcej samochodów i coraz lepsze i nowsze, ale to pewnie dlatego, że mamy różnych znajomych . Poza tym jest lekka nieścisłość - po co wyprzedawać samochód na LPG? LPG to nie diesel (w sensie jednopaliwowy) i nadal można jeździć na PB, więc wystarczy zdemontować instalację jeśli już, ale może niemcy się gubią nieco w tej technice . Oferta w DE samochodów salonowych z LPG jest potężna w porównaniu z naszym krajem. Nie należy zapominać, że stawka akcyzy w DE na alternatywne paliwo została zamrożona na stałym poziomie do 31 grudnia 2018 r. Nie przeczę, że ludzie w DE wyprzedają samochody na LPG, a mimo wszystko coraz więcej ich tam jeździ. No i pytanie na koniec - w momencie podwyżki LPG pozostałe paliwa nie zdrożeją oczywiście, znając zapędy UE? :haha:Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Northeusz31 grudnia 2018W trakcie katowania maszyny...
Komentarz
-
Komentarz