Nie chodzi o usówanie ale o rozmowę o tym. Po to jest to forum.
zarówki xenonowe w mocowanu H4
Zwiń
X
-
bezduszny
-
Zamieszczone przez bezdusznyNie chodzi o usówanie ale o rozmowę o tym. Po to jest to forum.
nie wiesz jak to wyglada
a komentujesz ze jest to drutowanie
nie wiesz jak jest mocowane
a twierdzisz ze psuje sie lampy wiec o co chodzi ???? jaka rozmowa?????SZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Komentarz
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez howard7ale ty mowisz o czyms o czym nie masz ZIELONEGO pojecia tylko wydaje ci sie że.......
nie wiesz jak to wyglada
a komentujesz ze jest to drutowanie
nie wiesz jak jest mocowane
a twierdzisz ze psuje sie lampy wiec o co chodzi ???? jaka rozmowa?????
W mojej ocenie to ma działać, być bezpieczne i nie robione to gdzieś w zaciszu domowego warsztatu.
Lampy to nie jest wycięcie dziury w dachu i wstawienie szyberka... czy dodanie jakiegoś odlotowego spojlera.
Jak by ne patrzeć, xenony maja bardzo silne światło... i nie chciał bym aby ktoś kto oślepiony czymś takim, co jest źle ustawione lub nie jest obniżone w zależności od obciązenia pojazdu uległ wypadkowi.
Po coś w końcu jest to samopoziomowanie tych lamp.... niezależnie od kierującego i jego widzi mi się.
Komentarz
-
bezduszny
Chodzi o to, aby jak cos sie robić to robić to dobrze, w miarę zgodnie z przepisami i bezpiecznie dla innych kierujących.
No nic, zobaczymy jak to jest zrobione i na jakiej zasadzie to działa.... jak ktoś ma jakieś foty czy dokładniejsze info to chętnie zobaczę.
Komentarz
-
Zamieszczone przez bezdusznyNo nic, zobaczymy jak to jest zrobione i na jakiej zasadzie to działa.... jak ktoś ma jakieś foty czy dokładniejsze info to chętnie zobaczę.
OT OFF bo wszyscy dostaniemySZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Komentarz
-
-
bezduszny
Komentarz
-
wiec tak jak pisalem sa zdjecia jak to wyglada
jest znany koszt zalozenia (1200zl)
czas w jakim sie to dzieje (3 godz)
palniki sa wkladane w miejsce ori zarowek H4
i to w zasadzie wszystko
jeszcze sie nie zdecydowalem na zalozenie ich do siebieSZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez howard7palniki sa wkladane w miejsce ori zarowek H4
i to w zasadzie wszystko
jeszcze sie nie zdecydowalem na zalozenie ich do siebie
Zamieszczone przez MaicroftZa drogo, jak na w jakims stopniu druciarstwo, ma to chociaz homologacje na sama zarowke w PL, bo na komplet to nigdy nie bedzie mialo.
W moim przypadku jedynym aspektem druciarskim byłoby ręczne poziomowanie zamiast samoczynnego. Spryskiwacze mam, gładkie szyby (L&K) też. A że mam SLX-a to dla samych lamp ori nie będę wymieniał całego przodu, gdyż jak dla mnie to za duży wydatek w stosunku do ilości moich nocnych przejazdów.
Dlatego ciekawiło mnie to rozwiązanie, które pomimo niemałej ceny wymagałoby praktycznie zero wycinania, wklejania itp.Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
bezduszny
Panowie. Rozpatrujecie problem tylko z jednej strony... ładnego, szpanerskiego wyglądu i własnej satysfakcji.
A co z kierowcami jadącymi z przeciwnej strony ?
Czy takie lampy będą trzymały geometrię światła a do tego nie będą oślepiały ?
Komentarz
-
RomanS, No to sie zgadza, niestety L&K przed liftem nie mialy zenonow, a jak byly to bylo ich bardzo malo. Powiedzmy, ze w takim przypadku nie pozostaje nic innego jak kombinowac, ale w wersji po lifcie to juz dziwne.
Tymon ma zaszczepiona soczewke z Tuarega i jak sam mowi, jakby mial robic to drugi raz to by sie zastanowil, bo zawsze jest jakies ale...
Komentarz
-
-
A mnie interesuje montaż xenonów na światła drogowe,mijania mam orginalne i kombinuję jak dołożyć te drogowe.Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie?NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
Komentarz