Zamieszczone przez bendi
żarówki
Zwiń
X
-
Ja tez uzywam Philips Blue Vision H4. W porwnaniu do zwyklych, to niebo a ziemia
Wada niestety jest ich krotka zywotnosc, u mnie ostatnio komplet padl po okolo 4 msc."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
nie potrzebuje zieloncy..... zolty to nie dla wygladu.. jezdzilem kiedys na zoltych w zimie..... n ie ma lepszych zarowek.... rewelacyjny kontrast obiektow na drodze.......
zreszta gdzies nawet czytalem ze swiatlo im bielsze tym gorsze na snieg i zla widocznosc... durzo refleksow swietlnych........ to samo niebieskie...1,9TDi ASV/VP - było - 117HP/252Nm, teraz jest ??? ALIGATOR
Komentarz
-
-
danielpoz
-
Gość
Zenony to shit, swiecą na niebiesko bajerancko (dla co niektórych), ale wydajność i trwałość do d...y.
Philipsy z poświatą żółtą to goldy, ale o ile wiem występują w wersji 130/90W.
Te + 30%i + 50% są niezłe.
Mocniejsze żarówki nie nadają się do soczewek, szybko padają.
Komentarz
-
Potwierdzam. żarówki Blue Vision Philipsa bardzo dobrze się prezentują "na aucie" ale mają bardzo krótką żywotność. ja miałem je poprzednio we fiacie seicento i w ciągu roku wymieniałem dwa razy. Drugim wielkim minusem było to, że przykopciły mi się klosze, choć żarówki miały normalną moc 55W. Też chciałem je założyć do Octavii ale się jeszcze zastanawiam. Na standartowych żarówkach po 8 miesiącach używania pojawiają sie plamy od wewnętrznej częsci klosza .
Komentarz
-
Komentarz