marcinusek, nieprawda - prześledź wątek i zobaczysz że kilka osób jeździło na tych olejach, ja miałem i byłem całkiem zadowolony ale zmieniłem na 0w30 Motula.
sygnał nie zapietych pasów...?
Zwiń
X
-
Re: sygnał nie zapietych pasów...?
Zamieszczone przez BADYLMożecie mnie oświecić czy w mojej octavi powinien byc sygnał nie zapiętych pasów czy tylko powinna świecić kontrolka :?: U mnie świeci tylko kontrolka...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez BADYLMożecie mnie oświecić czy w mojej octavi powinien byc sygnał nie zapiętych pasów czy tylko powinna świecić kontrolka :?: U mnie świeci tylko kontrolka...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osto daj 5-taka na tace, ze Ci to pieronstwo nie piszczy......! Przewaznie sygnal wystepuje razem z kontrolkatez bym chciał żeby mi działała kontrolka a nie działał ten upierdliwy sygnał, a tak się nie da wiec daj piątaka na tacę ze tak masz i się ciesz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainBADYL, powinno piszczeć IMO, ale może masz dezaktywowane przez VCDS, ja tam mam i nie narzekam :szeroki_usmiechPozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
Takie rozwiązanie wymyślił/a raczej wykonał serwisant z ASO.
Co do pasów, to ja jestem prawnie zwolniony z pasów jako taksiarzStąd w niektórych przypadkach piszczenie, świecenie było niekomfortowe.
Nie zmienia to faktu, że w jeździe prywatnej jestem i zawsze byłem zwolennikiem pasów i zawsze każdego będę namawiał aby w pasach jeździłByła Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OCPtaxiTakie rozwiązanie wymyślił/a raczej wykonał serwisant z ASO.
Co do pasów, to ja jestem prawnie zwolniony z pasów jako taksiarzStąd w niektórych przypadkach piszczenie, świecenie było niekomfortowe.
Nie zmienia to faktu, że w jeździe prywatnej jestem i zawsze byłem zwolennikiem pasów i zawsze każdego będę namawiał aby w pasach jeździłPozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLMożecie mnie oświecić czy w mojej octavi powinien byc sygnał nie zapiętych pasów czy tylko powinna świecić kontrolka :?: U mnie świeci tylko kontrolka...@200KM
Komentarz
-
-
najlepszym rozwiazaniem jak dla mnie byloby wyłaczenie tylko dzwieku, a kontrolka niech swieci. Zastanawia mnie jeszcze w kodowaniu ta ostatnia cyfra która mówi o " liczba impulsów na danym dystansie " i mozna ustawic od 1-7. Ja ustawiłem teraz na 3 i nie widze za duzej róznicy. Chcalem zmniejszyc ilość piknięć. Może ktoś coś tam kombinowal?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ali7Mozesz wrzucic kodowanie? Najprawdopodobniej walniety jest brzeczyk, ale warto przeanalizować kodowanie sterownika.na spocie kross12 podpowiedział mi, że brzęczek nie zapietych pasów włącza się tylko podczas przekroczenia prędkości bodjaże 30km/h.....sprawdziłem i działa :wink:
Zamieszczone przez czyzyk64najlepszym rozwiazaniem jak dla mnie byloby wyłaczenie tylko dzwieku
Komentarz
-
Komentarz