marcinusek, nieprawda - prześledź wątek i zobaczysz że kilka osób jeździło na tych olejach, ja miałem i byłem całkiem zadowolony ale zmieniłem na 0w30 Motula.
sygnał nie zapietych pasów...?
Zwiń
X
-
Re: sygnał nie zapietych pasów...?
Zamieszczone przez BADYLMożecie mnie oświecić czy w mojej octavi powinien byc sygnał nie zapiętych pasów czy tylko powinna świecić kontrolka :?: U mnie świeci tylko kontrolka...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez BADYLMożecie mnie oświecić czy w mojej octavi powinien byc sygnał nie zapiętych pasów czy tylko powinna świecić kontrolka :?: U mnie świeci tylko kontrolka...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osto daj 5-taka na tace, ze Ci to pieronstwo nie piszczy......! Przewaznie sygnal wystepuje razem z kontrolka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainBADYL, powinno piszczeć IMO, ale może masz dezaktywowane przez VCDS, ja tam mam i nie narzekam :szeroki_usmiechPozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
Takie rozwiązanie wymyślił/a raczej wykonał serwisant z ASO.
Co do pasów, to ja jestem prawnie zwolniony z pasów jako taksiarz Stąd w niektórych przypadkach piszczenie, świecenie było niekomfortowe.
Nie zmienia to faktu, że w jeździe prywatnej jestem i zawsze byłem zwolennikiem pasów i zawsze każdego będę namawiał aby w pasach jeździłByła Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OCPtaxiTakie rozwiązanie wymyślił/a raczej wykonał serwisant z ASO.
Co do pasów, to ja jestem prawnie zwolniony z pasów jako taksiarz Stąd w niektórych przypadkach piszczenie, świecenie było niekomfortowe.
Nie zmienia to faktu, że w jeździe prywatnej jestem i zawsze byłem zwolennikiem pasów i zawsze każdego będę namawiał aby w pasach jeździłPozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLMożecie mnie oświecić czy w mojej octavi powinien byc sygnał nie zapiętych pasów czy tylko powinna świecić kontrolka :?: U mnie świeci tylko kontrolka...@200KM
Komentarz
-
-
najlepszym rozwiazaniem jak dla mnie byloby wyłaczenie tylko dzwieku, a kontrolka niech swieci. Zastanawia mnie jeszcze w kodowaniu ta ostatnia cyfra która mówi o " liczba impulsów na danym dystansie " i mozna ustawic od 1-7. Ja ustawiłem teraz na 3 i nie widze za duzej róznicy. Chcalem zmniejszyc ilość piknięć. Może ktoś coś tam kombinowal?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ali7Mozesz wrzucic kodowanie? Najprawdopodobniej walniety jest brzeczyk, ale warto przeanalizować kodowanie sterownika.Zamieszczone przez czyzyk64najlepszym rozwiazaniem jak dla mnie byloby wyłaczenie tylko dzwieku
Komentarz
-
Komentarz