słąba antena około 30 zet dobra np keppler około 170 zeta plus separator
Z radiem cos nie tak!
Zwiń
X
-
Sorry za drobny offtop ale mam pytanie [oczywiscie tez odnosnie radia ]
mam radyjko Blaupunkt Louisiana RCM 148 + CD-Changer A08 [na 10 cd] i zastanawiam sie czemu radio [a raczej przedni panel] sie tak mocno nagrzewa? Mozna wrecz powiedziec ze parzy :/
Ktos wie gdzie jest "problem"? A moze to nie usterka tylko tak jest?
Dodam tylk oze wszystko dziala wysmienicie.VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
Komentarz
-
-
Posluchajcie koledzy. pojechal ostanio w trase juz z tym nowym radiem i tu g..... Juz nie moge. Prosze poradzcie mi do radia skodowskiego symhony na plyty cd jaka antene kupic. Tzn inaczej Musze wymienic antene i najlepiej ten kabel ktory idze od anteny do samego radia. Prosze powiedzcie mi takie rzeczy jaka to ma byc antena jaki kabel. co trzeba zdemontowac by go puscic. czy puszczac go popodsufitce czy moze lepiej po podlodze. sam juz nie wiem. Moze ktos wie z WLKP kot by mi przelozyl antene na naowa i wymienil ten kabel laczacy ja z radiem. Sam sie boje ruszac by nie polamac podsufitki. Moze macie jakeis linki gdzie mozna kupic takowa antene?Prosze o pomoc!!!
Komentarz
-
-
Originalna antena ( taką jaka miałem ) ma w podstawie takie coś co widać na zdjęciu . I aby nie Skodowskie radio , odbierało nam dobrze stacjie radiowe , musimy zastosować separator , czyli wzamacniacz ( czy jak zwał tak zwał ,) który to da nam napięcie , by zasilać widoczny na zdjęciu układ .
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greszczynI aby nie Skodowskie radio , odbierało nam dobrze stacjie radiowe , musimy zastosować separator , czyli wzamacniacz ( czy jak zwał tak zwał ,) który to da nam napięcie , by zasilać widoczny na zdjęciu układ .With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
bezduszny
-
bezduszny
-
bezduszny
-
Ja u siebie musze kupić wzmacniacz do anteny bo na radiu Sony jakiś tam CDX i teraz jade na Alipne CDA-9857R radia fatalnie grają Chyba skoda nie grzeszy jakością anteny np w Oplu Vectra lajt gra zaraz za anteną jest umiejscowiony wzmacniacz antenowy do radia :]
Ps. Jaki polecacie wzmacniacz bo są o różnych dBNavi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
Komentarz
-
-
Czyli musiałbym rozbierać podsufitke ? czy poprostu dokupić separator który da napięcie na wzmacniacz a i skąd moge mieć pewność że moje auto tzn. oryginalna antena posiada wzmacniacz auto z roku 2003 salon orginalnego radia nie posiadałem przy odbiorze autka bo po co dla mnie to badziew to co Skoda dajeNavi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Komentarz
-
-
Dziękować tak właśnie zrobie po weekendzie udam się do sklepu kupie separator. Jeszcze jedno czy jest coś na co mam zwrócić uwage przy kupie czy to bez znaczenia jaki się separator kupi?
upatrzyłem coś takiego
SeparatorNavi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Komentarz
-
Komentarz