marcysia000, wpadnij na spota 11-go z olkusza to nie tak daleko
Terminy przegladow w ASO a gwarancja na lakier.
Zwiń
X
-
Terminy przegladow w ASO a gwarancja na lakier.
O ile mi wiadomo zeby utrzymac gwarancje na lakier musze serwisowac samochod w ASO co 15tys. (auto 3 letnie). Niestety... sa wakacje i powstal dylemat ALBO WAKACJE albo terminowy przeglad /oczywiscie chodzi o kase, ktora wole wydac na wyjazd/. /W tej chwili mam przejechane 44 000/ . Czy moze ktos mi powiedziec czy musze przeglad robic terminowo aby utrzymac gwarancje, czy moge smialo zglosic sie do serwisu przy stanie licznika np. 47 000?
pozdr.byla: Octavia
jest: Inny
-
-
Zamieszczone przez marankoNo tak tylko czy pozniej "mily" pan w serwisie mi nie powie: Nie byly robione przeglady w terminie gwarancja na powloke lakiernicza jest utracona...
Ja sie raz spoznilem z przegladem o jakies 2kkm i jak przyjechalem do nich to zapytali czy wpisac w ksiazke faktyczny stan licznika, czy taki jak powinien byc przy przegladzie."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
maranko, Generalnie jak auto nie ma juz gwarancji producenta mechanicznej, to przeglady mozesz robic kiedy Ty chcesz, co do gwarancji na lakier i perforacje nadwozia, to jest to i tak kpina, bo z tego co ja wiem, to oni by musieli robic przeglady nadwozia, a tego nie robia, bo o odpryskach w kilku miejscach powinienem byc informowany, a nigdy nie bylem.
Komentarz
-
-
Jak juz jest tyle przejechane to chyba wiesz jakich masz serwisantow. Jak normalni to mozesz spokojnie sie spoznic .
Ja bym sie wogole nie przejmowal.nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
Komentarz
-
Komentarz