ja zmieniałem czynnik i olej na wiosnę auto miało 3lata
Stuki w przednim zawieszeniu.
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
Diablo
Stuki w przednim zawieszeniu.
Panowie mam dziwne pukanie w zawieszeniu najbardziej wali jak skręcę koła i jadę powoli po dziórach dochodzi to z prawej strony przedniego zawieszenia.Najgorsze jest to że byłem na szrpakach i wszystko jest sztywne. Mechanik podejrzewa przekładnię kierownicy.Czy może to być coś innego czyjego djagnoza jest słuszna.Czy można to sprawdzić domowym sposobem?
-
Mam bardzo podobny problem, opisałem go TUTAJ (KLIK). Dzisiaj jadę do ASO w tej i paru innych sprawach - dam znać co ustalono.
Komentarz
-
-
Diablo
-
ja bym przegubu nie wykluczał - w poprzednim autku przegub nie walił mi na skręconych, tylko przy wyprostowanych kołach i dopiero powyżej 80kkm. - pojawiało sie głuche dudnienie- nieważne czy przy napędzie, czy na luzie.Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra.masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
-
witam
mam podobny problem
majbardziej czuć to przy wolnej jeżdzie i któtkich, szybkich ruchach kierownicą czuć luź na układzie kierowniczym z lewej strony na drążkach luzu nie widać
a zorientowałem się przy gwałtownym hamowaniu z 160km/h strasznie waliło w kierownice czy to kolumna do wymiany czy wymienia się jakiś element???AHF 110Ps elcombi
Komentarz
-
Komentarz